Mučna borba slavne glumice: Rak se vratio, zakazana druga operacija

Nakon što je prošlo dve godine od mastektomije, kada joj je odstranjena cela dojka, američka glumica Šenon Doerti moraće pod hitno da se podvrgne novoj operaciji
rekonstrukcija dojke.

Utorak, 15.05.2018.

12:31

Izvor: Super žena

Mučna borba slavne glumice: Rak se vratio, zakazana druga operacija
Foto: Getty

Podeli:

Američka glumica Šenon Doerti podelila je sa celim svetom tužne vesti koje se tiču njene zloćudne bolesti. Nakon dve i po godine uporne borbe sa rakom dojke, kao i mnogobrojnih operativnih zahvata, ona se vratila u bolnicu, gde čeka novu hiruršku operaciju - rekonstrukciju dojke.

Bivša zvezda Beverli Hilsa podelila je fotografiju iz bolničkog kreveta, sa majkom Rosom, koja joj daje ogromnu podršku.

"Volim te. Hvala što si uvek uz mene. Pisala bih više ali pilule protiv bolova me uništavaju", napisala je glumica ispod fotografije.

Објава коју дели ShannenDoherty (@theshando) дана

Podsećamo, pre dve i po godine glumici je dijagnostikovan rak dojke. Ona je tada dobro podnela vesti i najavila da će nastaviti da se bori protiv bolesti.

"Da. Imam rak dojke i trenutno sam na terapiji. Nastavljam da jedem pravilno, vežbam i budem pozitivna u životu. Zahvalna sam svojoj porodici, prijateljima i doktorima na podršlci, i naravno, mojim obožavaocima koji stoje uz mene", glumica je tada kazala.

*ALT

U međuvremenu joj je urađena operacija mastektomije, a glumici je posebno teško palo kada je uzimala veličinu za svoje nove grudi.

Nakon faze mirovanja i lečenja, a aprilu ove godine Doertijeva je kazala da se tumor vratio, ali da ostaje pozitivna uprkos lošim vestima.

"Kao što svi znaju, sledećih pet godina su najvažnije. Vraćanje se dešava stalno", kratko je prokomentarisala, te naglasila da neće izgubiti pozitivan duh i da će nastaviti sa lečenjem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.