Najnaporniji: Četiri horoskopska znaka koja previše žure u vezama

Koliko god pokušavali da se kontrolišu ovi znaci zodijaka se previše brzo zaljublju i prenagljuju u svojim emocijama i planovima za budućnost. Upravo zbog toga često se suočavaju sa bolnim raskidima.

Sreda, 16.05.2018.

10:22

Izvor: B92

Najnaporniji: Četiri horoskopska znaka koja previše žure u vezama
Foto: Thinkstock

Podeli:

Strelac

Iako vole da budu solol Strelčevi će brzo osetiti nervozu ako su duže vreme sami. Kada im se dopadne neka osoba, oni postaju veoma nestrpljivi. Učiniće sve da je osvoje, ali veoma često zaboravljaju na taktičnost. Samim tim u očima svog partnera izgledaju neurotično i unose veliki nemir.

Ovan

Vatreni Ovnovi obožavaju da kontrolišu sve, pa i vezu, ali i da diktiraju tempo kojim se ona razvija. Pripadnici ovog znaka nemaju vremena za gubljenje, vole sve brzo, direktno i jasno, te kada naiđu na tajanstvenog muškarca postaju živčani.

Devica

Devica zna šta tačno želi, a zna da će doći do svog cilja ako jasno i glasno to izgovori. U slučaju da nije dovoljno hrabra ili sigurna u sebe da artikuliše svoje želje, ona će se odlučiti za pasivno-agresivni pristup i manipulacijom pokušati da dobije tačno ono što je zamislila.

Lav

Kod Lava ne postoje reči sporo, postepeno ili polako. Osobama rođenim u ovom znaku potrebno je stalno uzbuđenje, te kod njih su prisutne velike osilacije emocija. Osim što Lava morate slušati i oslanjati se na njegove želje, moraćete mu udeljavati komplimente i govoriti koliko je bolji od svih vaših bivših.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare