Teniserova supruga postala internacionalna kreatorka

Jedan od naših najuspešnijih modnih dizajnera Biljana Tipsarević ostvarila je prvi korak u proboju svojih modela na evropsko tržište. Naime, ona je potpisala ugovor sa jednom od najuticajnih evropskih agencija za zastupanje modnih dizajnera sa sedištem u Parizu, Londonu i Šangaju, "AMF fashion".

Utorak, 12.06.2018.

12:09

Izvor: Super žena

Teniserova supruga postala internacionalna kreatorka
Foto:Dušan Petroviæ

Podeli:

"Izuzetno sam uzbuđena jer moj san jeste da naše modele nose žene na ulicama Pariza, ali i širom Evrope. London, Paris, Milano i Šangaj su prva četiri grada gde će se prodavati moja nova kolekcija pod brendom za internacionalno tržiste - Emilie by Biljana Tipsarevic. Emili je moja amajlija, moj najveći razlog i ponos i želela sam da brend nosi njeno ime", istakla je poznata dizajnerka.

*ALT

Kolekcija je za proleće leto 2019, izrađena je od najkvalitetnije italijanske svile i prefinjenog brokata. Dizajnerka je bila vrlo istrajna da napravi iskorak u vidu siluete i besprekornih krojeva.

*ALT

"Sileuta je ženstvena, lepršava, sa naglašenim osećajem luksuza u materijalu, jer je sofisticiranost i ovoga puta bio imperativ. Kolekcija je izrađena u Srbiji, zbog čega sam ponosna, jer na taj način pospešujemo izvoz domaćih proizvoda koji mogu da pariraju svetskim", zaključuje Biljana Tipsarević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.