"Kao mala zadovoljavala sam se i po pet puta dnevno"

Glumica Džejda Pinket Smit kaže da se odmalena samozadovoljavala. U svom TV programu "Red Table Talks" ona je poslednjih nedelja iznela dosta progresivnih stavova i detalja iz svog života, a poslednja "otkrivena istina" u nizu otkriva da je umela i po pet puta na dan da doživi orgazam.

Utorak, 12.06.2018.

15:14

Izvor: Super žena

Foto: Getty

Podeli:

Četrdesetšestogodišnja glumica je eksplicitno rekla da je počela da upoznaje svoje telo kada je imala svega devet godina.

Zanimale su je erogene zone i već tada je bila svesna svoje seksualnosti. Ona je rekla i da je sigurno imala bolje i pozitivnije iskustvo upoznavanja seksa od njene majke.

"Moja baka me učila samozadovoljavanju, ona je želela da na vreme shvatim šta je to fizičko zadovoljstvo. Nije želela da padnem u ruke nekom muškarcu koji će me zbog svoje lenjosti zapostaviti i ubediti da ženski orgazam nije važan. Jako sam joj zahvalna", rekla je supruga glumca Vila Smita.

*ALT

Džejda kaže da je kao mlada upoznala i višestruke orgazme, ali da ih je u početku doživljavala samo kad je masturbirala.

"Bila sam u fazi eksperimentisanja. Sa ove tačke gledišta mislim i da sam imala u tom trenutku neku vrstu zavisnosti. I onda sam samo presekla jednog dana. Rekla sam sebi - dosta je, imaš po pet orgazama dnevno", iskreno je pričala o svojoj najranijoj seksualnosti holivudska glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.