"Cedila" se danima, a na kraju jedva izvukla živu glavu

Džoana Vol šokirala se kada su joj lekari u 48. godini rekli da ima rak kože na nosu, karcinom bazalnih ćelija. Saznanje je stiglo kao velika opomena i to samo mesec dana pred venčanje. Ona, zapravo, uopšte nije otišla kod lekara zbog problema sa kožom, a "poru" je spomenula sasvim slučajno.

Utorak, 26.06.2018.

14:11

Izvor: B92

Default images

Podeli:

"Živela bih s time još godinama da nisam pitala lekara šta bi to moglo da bude. Imala sam tu malu jedva vidljivu mrlju na nosu godinama, bila je toliko mala da je drugi nisu ni videli. Delovala je kao pora", ispričala je za "The Sun".

Priznaje i da je tu "poru" često cedila, a posle dijagnoze očekivala je lagani zahvat. Međutim, tek na operacionom stolu shvatila je šta se dešava.

Lekari su joj "presadili" deo kože, a ona je imala veliki rez i ožiljak na licu.

Oseća se prilično loše zbog toga, ima manjak samopouzdanja, ali je srećna što se bolest nije raširila.

"Dok sam bila dete, zaštita od sunca nije bila velika stvar. Rođena sam 1970. godine, a ljudi tada nisu bili svesni opasnosti od sunca. Moja mama nikada nije kupovala zaštitnu kremu ili me mazala. To je tada bilo tako, sećam se da mi je često izgoreo nos i moguće da sam zato sada dobila rak kože", dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare