Džej Lo tvrdi: Muškarci su beskorisni do svoje 33. godine

S obzirom na bivše partnere s kojima je bila u vezama i brakovima, a među kojima su Pi Didi, Ben Aflek i Mark Entoni, Džej Lo je savetovala devojke i žene po kojim kriterijumima da izaberu savršenog muškarca.

Petak, 20.07.2018.

12:36

Izvor: Super žena

Džej Lo tvrdi: Muškarci su beskorisni do svoje 33. godine

Podeli:

Lopez je u Tinderovom serijalu "Sezona odabira" pomagala devojci, pod imenom Bruk, da nađe momka.

Osim što ju je savetovala da otpiše tipa koji je u svojoj biografiji napisao da ne može da bude sa ženom koja čuva kečap u frižideru, Džej Lo je otkrila da misli da ne vredi petljati se sa momcima mlađim od 33 godine, piše indeks.hr.

Džejn Grir, autorka knjige "Šta sa mnom? Neka vam sebičnost ne uništi vezu" donekle je saglasna sa glumicom.

"Muškarci su do tridesetih gradili karijeru i osiguravali finansijsku stabilnost, zbog čega su nakon tridesete sigurniji u životu. Zbog toga imaju zrelost koja dolazi s postignućima, iskustvom i uspehom. Puno muškaraca u dvadesetim ide iz veze u vezu, a onda, kad napune 30, upoznaju ženu i spremni su za brak", kaže ona.

Sa druge strane, čini se da je Dženifer Lopez pronašla svog muškarca. Nedavno je objavila fotografiju kako leži na plaži sa svojim izabranikom, bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (42), a američki mediji spekulišu da na ruci nosi verenički prsten.

It’s the lil quiet moments that matter the most...💕

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.