Momci otkrili: Da li više vole nedodirljive ili dame koje prve prilaze?

Ko treba prvi da priđe, muškarac ili žena? Teorije su razne, a mi smo okupili nekoliko muškaraca i tražili im da nam kažu što misle o ženama koje prve prilaze.

Sreda, 08.08.2018.

11:04

Izvor: index.hr

Momci otkrili: Da li više vole nedodirljive ili dame koje prve prilaze?
Foto: Thinkstock

Podeli:

"Mislim da je to super. Žena koja prva priđe olakšava posao muškarcu, a to je uvek pohvalno. Dve moje bivše devojke su napravile prvi korak i sećam se da su mi zbog toga odmah porasle u očima." - I. (27) "Iskreno, takve devojke mi uvek deluju očajno. Jednostavno sebi ne mogu pomoći, mislim da je to muški deo „posla“." - M. (24) "Zavisi kako mi priđe ako je opušteno, onda super, ali da mi devojka priđe i pita me da li može da me počasti pićem, ne bi mi bio baš prijatno. Osećao bih se kao žena koju muškarac pokušava da osvoji, a to mi baš nije privlačno." - T. (24) "Ne volim devojke koje glume nedodirljivost, ali ne volim ni one koje previše daju. Mislim da je nama muškarcima ipak draže kad moramo osvajati devojku." - L. (25) "Zašto ne, muškarci ionako jako često ni ne ukapiraju da se sviđaju devojci. Znam da puno devojaka čeka da im muškarac priđe, ali s obzirom na to koliko smo brzi, vrlo je lako moguće da i ne dočeka". - M. (24)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.