Kraljevsko venčanje je počelo: Mlada je kao iz bajke, a tek Megan Markl i Kejt...

Danas se održava još jedno veliko kraljevsko venčanje u Velikoj Britaniji. Princeza Judžin i njen verenik Džek Bruksbenk venčaće se u Vindzoru.

Petak, 12.10.2018.

13:17

Izvor: super zena/stil.kurir.rs

Kraljevsko venčanje je počelo: Mlada je kao iz bajke, a tek Megan Markl i Kejt...
foto: Getty

Podeli:

Princeza Judžin, ćerka princa Endrua, vojvode od Jorka i Sare Ferguson, vojvotkinje od Jorka, te unuka kraljice Elizabete II, obukla je raskošnu venčanicu i nosila širok osmeh na licu.

Pola sveta u ovom trenutku priča o venčanju princeze Judžin, ali jedna stvar je posebno zanimala žene i modne eksperte - kako će se za ovu priliku obući vojvotkinje Kejt Midlton i Megan Markl.

*ALT

Svaki njihov korak pomno se prati, pa su supruge prinčeva Vilijama i Harija morale pažljivo da biraju.

*ALT

Deluje kao da su obe igrale na sigurno - pojavile su se obučene u svom stilu. Megan Markl često je nosila jednobojne, tamne kombinacije, pa je i ovoga puta išla na ovu kartu - pojavila se u teget kaputu, a šta ima ispod, još uvek je misterija.

Uz kaput je stavila šeširić i torbicu u istoj boji, kao i nekoliko komada zlatnog nakita.

*ALT

Sa druge strane, večito vedra i nasmejana Kejt obukla je ciklama haljinu A kroja, kojom je oduševila sve prisutne.
Uz nju je uklopila fascinator u identičnoj nijansi i plišane salonke koje je nosila pre dve večeri, kada je otvorila novi fotografski centar u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare