Rigorozni plan ishrane Viktorijinih anđela: Evo šta jedu najlepše žene sveta

Svakog decembra održava se spektakularna revija Viktorijinih anđela, a upravo sada je počelo njihovo pripremanje za ovaj veliki modni događaj.

Sreda, 31.10.2018.

13:28

Izvor: Super žena

Rigorozni plan ishrane Viktorijinih anđela: Evo šta jedu najlepše žene sveta
foto: Getty

Podeli:

Dobro je poznato da manekenke Viktorijas sikreta izgledaju besprekorno, a jedna od anđela Tejlor Hil otkrila je režim ishrane koji sprovodi mesec dana pred spektakl.

Manekenkama je striktno zabranjeno da konzumiraju sve mlečne proizvode, a sve počinje mesec dana pred reviju. Pored svakodnevne fizičke aktivnosti, dijeta obuhvata izbacivanje svih mlečnih proizvoda iz ishrane.

"Nema sira, nema mleka... a ono što mi najteže pada su nedelje bez pice i makarona sa sirom, koje prosto obožavam“, rekla je Tejlor.

Manekenka ipak tvrdi da izbacivanje mlečnih proizvoda iz ishrane i nije tako loša stvar:

"Već nakon dve nedelje primetim da mi je koža mnogo lepša i čistija“, tvrdi ona.

Njihova ishrana se zasniva na dobrim mastima i proteinima, kao i niskom sadržaju ugljenih hidrata. Maksimalni broj kalorija koje mogu da unesu dnevno je 1300.

Manekenke dobijaju savete stručnjaka za ishranu da uz svaki obrok jedu više piletine, govedine ili ribe, ili u zamenu jaja (oko tri).

Mleko i gluten su zabranjeni, kao i povrće koje raste ispod zemlje, jer se smatra težim za varenje.

Šećer takođe ne smeju da jedu, uključujući voće. Dozvoljeno je samo bobičasto, koje je preporučljivo konzumirati dva puta dnevno.

Manekenke ujutru prvo vežbaju na prazan stomak, dozvoljeni su samo voda i kafa, a nakon treninga piju proteinski šejk.

Poslednji obrok treba da imaju do 18 časova, a alkohol je apsolutno zabranjen. Manekenke spavaju između sedam i devet časova tokom noći i piju od dva do četiri litra vode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.