Extreme Intimo nagrađuje najhrabrije mame!

Biti mama nije lak posao, naročito u današnje vreme. Bilo da je majka koja pokreće svoj porodični biznis, odgaja više dece, radi puno radno vreme ili je nezaposlena, u braku ili to sve postiže sama – potrebno je mnogo snage, ljubavi i hrabrosti.

Utorak, 06.11.2018.

11:14

Izvor: PR

Extreme Intimo nagrađuje najhrabrije mame!

Podeli:

One nemaju pravo na umor, loš dan na poslu, prehladu i neraspoloženje. Od njih očekujemo da budu uz nas celu noć kad smo bolesni, znaju imena svih naših junaka iz crtanih filmova, tačne odgovore iz matematike i gde smo zaturili omiljenu igračku.

Mame su tu da spreme sendviče za društvo kad dođe, ali da se zatim povuku da ne smetaju, da nas teše kad treba, ali ne dosađuju pitanjima, da nam operu veš i skuvaju, ali da nam daju prostor da budemo samostalni. Mame su tu da pružaju ljubav i podršku kad nam je potrebno i da budu neprimetne kad to od njih očekujemo.

Zbog svega ovoga, i još mnogo toga što im dugujemo, Extreme Intimo želi da nagradi tri najhrabrije mame i zato ako prepoznajete svoju mamu u ovome, ili takvu poznajete, pošaljite nam opis i fotografiju majke heroja na našu adresu konkurs@extremeintimo.com, najkasnije do 14. novembra.

Tri pobedničke priče, po izboru žirija, nagrađuju se specijalnim poklon paketima.

Za više informacija kliknite ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare