Težak milion dolara: Ovako izgleda najskuplji grudnjak na svetu

Svake godine se održava jedan od najvećih modnih događaja u svetu – spektakularna revija brenda "Viktorija sikret" na kojoj će biti prikazan najskuplji grudnjak čija cena iznosi “tričavih” milion dolara.

Četvrtak, 08.11.2018.

20:00

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Najpoznatiji brend donjeg veša "Viktorija sikret" u decembru mesecu u Njujorku će predstaviti najnoviju kolekciju. Pored mnoštva ručno rađenih kreacija od najskupocenijih materijala, poput svile i čipke, na reviji će biti prikazan i poseban grudnjak koji nosi naziv "fantasy bra".

Ovaj brushalter svake godine dobija svoj redizajn, uvek je osvežen nekim detaljem, ali neke stvari se nikada ne menjaju: on je svetlucav, veoma skup i samo jedna srećnica će dobiti priliku da ga prošeta.

Ove godine će ga predstaviti prelepa manekenka Elsa Hosk koja je postala Viktorijin anđeo 2015. godine.

Atraktivna plavuša će za samo mesec dana na pisti nositi fantasy grudnjak koji je optočen sa više od 2.000 dijamanata i ima više od 70 karata, a važno je naglasiti da je izrada ovog asesoara trajala više od 900 sati.

Kako pišu svetski modni magazini, "Viktorija sikret" planira i da na tržište izbaci jefitniju verziju ovog grudnjaka, koji takođe poseduje Svarovski kristale.

Inače pre Else Holsk fantasy brushalter su nosile lepotice poput Adriane Lime, Alesandre Ambrosio, Lais Ribeiro, Lili Aldridž..

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare