Lindex Srbija vam predstavlja svoju novu uslugu- Personal Shopper

Novosti koje dolaze od Švedskog brenda obradovaće sve kupce. Lindex još jednom odlazi korak dalje u svojoj misiji da olakša svakodnevni život žene, ovog puta na ekskluzivan način – u svoju ponudu uvrstio je uslugu Personal Shopper, ličnog asistenta prilikom kupovine.

Četvrtak, 13.12.2018.

12:04

Izvor: B92

Lindex Srbija vam predstavlja svoju novu uslugu- Personal Shopper

Podeli:

Koncept ličnog asistenta prilikom kupovine namenjen je svima koji žele da osveže svoj garderober detaljima i saznaju male trikove naših stilista: od izbora garderobe u skladu sa figurom, prilikom za koju vam je potrebna, do obnavljanja celokupnog garderobera uz predloge različitih odevnih kombinacija i načina kombinovanja. Jer, moda je zabavna.

Svi zainteresovani mogu zakazati svoj termin popunjavanjem formulara koji je dostupan u Lindex maloprodajnom objektu u Rajićeva Shopping centru, kao i prijavama na email adresu: personalshopperrajiceva@triple-jump.com

Lindex prestavlja sezonu u kojoj ste vi u fokusu. Bez stresa, uz zabavu i ne zaboravite – potpuno je besplatno. Zato mi ovo zovemo sjajan šoping.

Informacije o aktuelnoj ponudi Lindexa Srbija možete naći na FB stranici LindexSrbija, kao i Instagram nalogu: LindexSrbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare