14. po redu Magic Night u Vrnjačkoj Banji

Ovogodišnji Magic Night je 14. po redu, i iz godine u godinu, zbog svog bogatog programa, atraktivnih destinacija i magičnih vibracija privlači sve veću pažnju javnosti i modnog auditorijuma.

Četvrtak, 13.12.2018.

14:07

Izvor: Super žena

14. po redu Magic Night u Vrnjačkoj Banji

Podeli:

Modna manifestacija Magic Night održava se od 21-23.decembra u Vrnjačkoj banji, u luksuznom hotelu Zepter. Tema predstojeće manifestacije je Nova godina i ideja da se kroz revije modnih brendova ponudi inspiracija za oblačenje i stilizovanje za najluđu noć, kao i mnoštvo predloga za poklone dragim osobama za predstojeće praznike. Na ovaj nezaboravni modni i spa vikend kreće delegacija srpskih novinara iz svih relevantnih medijskih kuća i veliki broj javnih ličnosti.

Za vreme trajanja Magic Night-a, gosti će imati priliku da uživaju u zanimljivim pratećim programima, a tako i u dražima wellness-a u hotelu Zepter. Goste očekuju masaže, tople kupke i magični spa tretmani koji su izuzetno korisni za zdravlje u ovo uzbudljivo doba na samom kraju godine.

U okviru modnog programa, modna kuća Allegra će prikazati aktuelnu zimsku kolekciju kreatorke Tanje Šepić, dok će modna kuća Balekstra prikazati reviju elegantnih haljina.

Za sjajnu muziku i atmosferu posle revija zadužen je harizmatični DJ Niggor.

Jos jedna nezaboravno magično putovanje je pred nama! Praznici nam dolaze u susret, čarolija počinje!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare