Ovi horoskopski znakovi imaće najviše sreće u 2019. godini

Nakon što su iz godine u godinu najavljivali i predosećali brojne probleme koji će zahvatiti ceo svet, astrolozi su se, na iznenađenje svih, ovoga puta složili kako će 2019. godina biti godina rasta, sreće i napretka. To posebno važi za neke od horoskopskih znakova, a da li se i vaš znak našao među njima proverite u nastavku.

Nedelja, 16.12.2018.

08:00

Izvor: index.hr

Ovi horoskopski znakovi imaće najviše sreće u 2019. godini
Foto: Thinkstock

Podeli:

Ovan

Pripadnici ovog znaka po prirodi su vredne osobe, a njihova želja za radom i postizanjem poslovnih uspeha napokon će doći na svoje. Osim što će ih u 2019. godini pratiti sreća, biće poprilično optimistični pa im neće nedostajati inspiracije za realizaciju započetih poslova. Osim toga, neće moći da se požale na zdravlje. Godina za poželeti.

Bik

Jednostavno rečeno, tvrdoglavi Bikovi će imati sreće u svemu što budu radili. Osim što će i njih zdravlje poslužiti, biće još uporniji nego inače. Iako će ih sreća pratiti tokom cele godine, kada je u pitanju ljubav, najpovoljniji meseci biće im januar, februar i mart dok je kraj godine rezervisan za poslovne uspehe.

Devica

Pripadnicima ovog znaka 2019. godina biće jedna od stabilnijih u poslednje vreme. Čekaju ih odlični poslovni rezultati, dobro zdravlje, ali i stabilno finansijsko stanje.

Vaga

Vage će godinu pred nama iskoristiti za maksimalni užitak te će iskoristiti svaku priliku koja im se pruži. Pozitivna energija kojom će zračiti biće gotovo zarazna pa će im pomoći u poslovnom, ali i privatnom životu. Jednostavno će biti neodoljivi ljudima oko sebe. Takođe, mogu očekivati i veće finansijske dobitke, česta putovanja i avanture.

Strelac

Nakon dugih 12 godina Jupiter je ponovo u njihovom znaku pa ih sada napokon očekuje sreća na poslu, brojna putovanja, nove prilike i izazovi kojima će se rado prepustiti. Sredina godine rezervisana je za nove ljubavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare