Suprugu je izgubio 2009. godine, a sada je glumca zadesila još jedna porodična tragedija

Glumca Lijama Nisona zadesila je još jedna porodična tragedija.

Četvrtak, 17.01.2019.

13:44

Izvor: Dnevnik.hr

Suprugu je izgubio 2009. godine, a sada je glumca zadesila još jedna porodična tragedija
foto: Getty

Podeli:

Nećak slavnog glumca preminuo je u 36. godini života okružen porodicom u Irskoj, i to pet godina nakon tragičnog pada u kojem je ozbiljno povredio glavu.

Ronan Sekston povredio je glavu 2014. godine nakon izlaska s prijateljima, a on je najmlađe od šestoro dece Lijamove sestre Bernadete. Ronan je bio u izlasku s prijateljima, a u ranim jutarnjim satim se popeo na telefonsku govornicu, s koje je pao na glavu i nikada se nije oporavio.

Podsetimo, glumac je izgubio suprugu Natašu Ričardson pre nešto manje od 10 godina nakon tragičnog pada na skijalištu, nakon kojeg je takođe povredila glavu.

Nataša, koja je bila Lijamova supruga 15 godina, preminula je u 46. godini života, dva dana nakon tragičnog pada na kanadskom skijalištu.

Iako je Nataši odmah nakon pada u pomoć stigla hitna pomoć, glumica je rekla da je dobro te nastavila da hoda prema hotelu, no stanje joj se brzo pogoršalo.

Jednom prilikom glumac je priznao kako je utehu nakon smrti voljene supruge pronašao u radu, a priznaje kako samo zbog dvojice sinova nije pao u depresiju. Oni su u vreme njene smrti imali 12 odnosno 13 godina.

"Tuga mi dolazi u periodima, a još postoje razdoblja kad mislim da njena smrt nije stvarna. Ponekad u stanu čujem kako se otvaraju vrata i još mislim da ću je čuti", rekao je u intervjuu 2017. godine Lijam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare