Bivši suprug ju je prevario i sada krije da se ponovo udala?

Magazin Life&Style piše kako se slavna glumica Sandra Bulok udala u tajnosti.

Utorak, 12.02.2019.

11:48

Izvor: Super žena

Bivši suprug ju je prevario i sada krije da se ponovo udala?
foto: Getty

Podeli:

Holivudska glumica je u vezi sa modelom i fotografom Brajanom Rendalom, a vezu su navodno krunisali brakom.

Neimenovani izvor za ovaj magazin izjavio je: "Imali su tajnu ceremoniju, samo njih dvoje i njena usvojena deca. Nije bilo velikog slavlja, deveruša i planera venčanja. Tako je Sandra želela, jednostavnu ceremoniju sa ljudima koji su joj važni, Brajan, njena ćerka Lajla i sin Luis“.

Glumica nije želela da se o venčanju priča u javnosti i neće nositi venčani prsten jer ne želi da ljudi porede njen novi brak sa starim. Naime, Sandra je bila udata za Džesija Džejmsa, koji ju je varao, nakon čega ga je glumica ostavila.

Džejms je upoznao dve decenije mlađu Mišel kada je došla na razgovor u njegovu firmu za posao manekenke.

Mišel je tada detalje o svojoj aferi obelodanila časopisu „In Touch”: "Ja sam očigledno malo bezobraznija devojka od Sandre. Volim motore i mislim da imam više zajedničkog sa Džesijem nego ona. Rekla bih da je on bio usamljen u tom braku”, izjavila je ona.

Sandra i Brajan se još nisu oglašavali povodom venčanja, a ovo nije prvi put da ovaj magazin piše o njihovoj svadbi. U decembru 2017. pisali su o njihovom zimskom venčanju, a prošlog aprila navodili su da glumica očekuje dete sa Brajanom.

Sandra je upoznala Brajana kada je došao da kao fotograf zabeleži trenutke tokom proslave Luisovog 5. rođendana. Zajedno su već četiri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.