Četiri osobine koje muškarac mora da ima kako bi bio aktivniji u krevetu

Za muškarce je bitno kakvu ličnost imaju kad je reč o tome koliko često vode ljubav, dok kod žena to i nije toliko važno.

Utorak, 02.04.2019.

13:04

Izvor: metro-portal.hr

Četiri osobine koje muškarac mora da ima kako bi bio aktivniji u krevetu
foto: gpointstudio/depositphotos.com

Podeli:

Muškarci i njihove priče o tome kako žele više seksa mogu se rešiti vrlo jednostavno, pokazalo je istraživanje sprovedeno na Univerzitetu za tehnologiju u Kvinslendu.

Naime, rezultati kažu da muškarci s određenim karakternim osobinama imaju više seksa nego ostali, i to oni koji su: emotivno stabilni, otvoreni, savesni i prijatni.

Istraživanje u kojem je učestvovalo 3.000 muškaraca i 1.500 žena koji su dali podatke o svom seksualnom životu pokazalo je da je za muškarce bitno kakvu ličnost imaju kad je reč o tome koliko često vode ljubav, dok kod žena to nije toliko važno.

"Pronašli smo ključne razlike između muškaraca i žena kad je reč o učestalosti seksualnih odnosa, ali i broju potomaka. U poređenju sa ženama, kod muškaraca postoji mnogo više faktora koji utiču na to da li će imati seks, što objašnjava velike varijacije u tome koliko često vode ljubav", objasnio je doktor Stefan Vajt, koji je vodio istraživanje.

Otvorenost je bila jednako bitan faktor kod muškaraca i žena, ali se pokazalo da su kod muškaraca bitne i neke druge osobine...

Stoga, poradite malo na sebi i seksa neće nedostajati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.