Svi su šokirani time kako izgleda slavna pevačica: "Sa mnom je sve u redu"

Pevačica Selin Dion u poslednje vreme veoma se promenila. Od vitke, nasmejane i žene pune entuzijazma i energije, pretvorila se u ekscentričnu, mršavu ljušturu dame koja je nekada bila, piše Stil.kurir.rs.

Ponedeljak, 08.04.2019.

12:04

Izvor: Super žena, stil

Svi su šokirani time kako izgleda slavna pevačica:
Foto: Getty

Podeli:

Dotukla ju je smrt supruga Renea Anželila, koji je preminuo u januaru 2016. godine, a potom je izgubila i starijeg brata. Dva najvažnija muškarca u njenom životu izgubila su borbu sa kancerom, a Selin je ostala da se bori sa tugom, koja ju je praktično pojela, kako emotivno, tako i fizički.

U borbi sa ludačkim bolom, Selin je počela da donosi neočekivane odluke, a jedna od njih je potpuna promena stila odevanja, koja joj, prema mišljenju mnogih, nikako ne pristaje.

Foto: Getty

Druga šokantna promena koja je šokirala javnost jeste drastičan gubitak kilograma. Mnogi su se zapitali zbog čega je pevačica raskošnog glasa toliko smršala, a na sve priče ona je imala samo jedan odgovor:

"Sa mnom je sve u redu. Smršala sam nekoliko kilograma i veoma sam zdrava".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.