Top 10 vežbi za vašu savršenu zadnjicu VIDEO

Lepo oblikovana zadnjica i noge najčešći su delovi tela koje žene žele da doteraju...

Nedelja, 14.04.2019.

11:00

Izvor: Radio Sarajevo

Top 10 vežbi za vašu savršenu zadnjicu VIDEO
Ilustracija / Foto: Depositphotos/GoodOlga

Podeli:

Ako želite ovog leta da impresionirate svojom lepom pozadinom, bacite se na trening. Uz svakodnevno ponavljanje ovih jednostavnih vežbi, već posle dva do tri meseca rezultati će biti očigledni, a vi ćete imati super guzu.

1. Otkrijte koje su omiljene vežbe Kim Kardašian za podignutu, okruglu i prćastu zadnjicu:

2. Režim vežbanja Viktorijinih anđela nije lak, ali je veoma efikasan. Oblikovanje guze zasniva se na vežbama koje se izvode na podu, a sadrže elemente pilatesa i aerobika:

3. Osnova svake dobre vežbe za guzu su čučnjevi, koje možete nadograđivati raznim iskoracima. Kako to pravilno izvesti pogledajte u videu koji se zasniva na petodnevnom planu oblikovanja guze:

4. Tegovima se pojačava intenzitet vežbi, a za još bolje rezultate opteretite njima i noge i ruke:

5. Pilates vežbe za guzu i butine izvode se nešto sporijim intenzitetom, ali sa više ponavljanja. One uključuju obavezno zagrevanje, koje sprečava mogućnost povreda:

6. Za one koje, osim oblikovanja, žele i da smanje obim svoje guze i nogu, idealne su pilates vežbe na podu:

7. Kombinacija plesnih i modernih aerobik tehnika najpopularniji su oblik vežbi za guzu u Brazilu, čije se stanovnice ponose titulom najlepših pozadina na svetu. Otkrijte kako to one rade:

8. Fitnes trener Ališa Mari otkriva kako da vežbe za guzu prilagodite vašem tipu guze. Postoje četiri osnovna oblika, pogledajte koji je za vas najbolji tip vežbi:

9. Osim veličine i oblika, čest problem je i nakupljanje neželjenog celulita na zadnjici. Da biste ga smanjili ili uklonili, neophodne su vežbe brzog intenziteta:

10. Vežbanjem u teretani, uz pomoć raznih sprava i tegova možete ubrzati postizanje željenih rezultata:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.