Navijali smo za njih u seriji: U privatnom životu spremaju se da postanu roditelji

Kao heroj Džon Snežni u seriji "Igra prestola", engleski glumac Kit Harington suočio se s belim šetačima, zaljubio, pa čak i vratio iz mrtvih, a u stvarnom životu kaže da je spreman da postane otac.

Utorak, 16.04.2019.

19:40

Izvor: klix.ba

Navijali smo za njih u seriji: U privatnom životu spremaju se da postanu roditelji

Podeli:

"Najvažniji posao koji sam ikada imao u životu će se uskoro završiti. Mislim, ne baš najvažniji. Nadam se da ću postati otac", rekao je Harington u intervjuu za "In stajl" (InStyle) i dodaje da je spreman za taj korak u životu.

Harington je oženjen glumicom Rouz Lesli, koju je upoznao na snimanju serije. Podsećamo, ona se u "Igri prestola" našla u ulozi Igrit u drugoj sezoni. Njihova veza u seriji nije imala srećan kraj, ali njihova ljubavna veza u stvarnom životu do sada funkcioniše odlično.

"Verovatno najgora stvar u svemu tome što sam se zaljubio u Rouz i oženio njom, jeste što će biti veoma teško da ponovo radimo zajedno. Raditi s njom bio je jedan od najboljih trenutaka mog života i karijere. Ne znam da li ćemo ikada više to raditi jer smo sada u braku i veoma je teško to pored supruge", kazao je Harington.

Podsećamo, pre dva dana dana premijerno je prikazana dugo očekivana prva epizoda finalne sezone "Igre prestola" u kojoj je Harington jedna od glavnih zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare