Kako je Džej Lo slučajno proslavila čuvenu haljinu sa dekolteom do pupka?

Čuvena Versaće haljina zelene boje, ogromnog dekoltea, koju je Dženifer Lopez proslavila na dodeli Gremi nagrada 2000. godine zamalo da ostane te večeri u njenom ormanu jer pop diva nije želela da je obuče.

Utorak, 23.04.2019.

17:17

Izvor: Nedeljnik

Kako je Džej Lo slučajno proslavila čuvenu haljinu sa dekolteom do pupka?
Foto: Gettyimages

Podeli:

Kako je saopštila u video-snimku na Jutjubu, skoro 20 godina posle, otkrila je da je to bio poslednji izbor. U to vreme snimala je film “Neplanirano venčanje”, pa je od svoje tadašnje stilistkinje Andree Liberman tražila samo dve haljine kao izbor. “Inače, pre važnih događaja, isprobavam mnogo više haljina, ali toga dana, na dan dodele Gremija 2000. godine, imala sam vremena samo za dve. Jedna je bila bele boje, a druga s potpisom modne kuće Versaće”, ispričala je.

Pre Džej Lo, Versaće haljinu od šifona nosile su već dve slavne dame: Geri Halivel iz Spajs gerlsa i sama Donatela Versaće, što je bio razlog da njena stilistkinja navija za belu haljinu, a ne za čuvenu zelenu.

Ipak, menadžer pevačice Beni Medina nagovorio ju je da ipak obuče Versaće.

“Obukla sam zelenu haljinu i čim sam izašla iz sobe Beni je rekao: ‘To je to. Nemamo o čemu više da pričamo. To je haljina koju ćeš da nosiš.’ Moja stilistkinja je bila zgrožena jer ju je neko već nosio pre mene”, rekla je Džej Lo.

Ipak, niko se više ne seća toga, osim fotografije Džej Lo, koja je ušla u istoriju.

Podsećamo, Dženifer Lopez proglašena je ikonom godine. Savet modnih dizajnera Amerike (CFDA) dodelio je latino divi ovu titulu, koju će zvanično primiti 3. juna na svečanoj ceremoniji u Muzeju Bruklin u Njujorku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare