Iiiii, kraljevska beba je stigla! VIDEO

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl rodila je danas dečaka, saopštio je njen suprug, princ Hari.

Ponedeljak, 06.05.2019.

16:03

Izvor: B92

Iiiii, kraljevska beba je stigla! VIDEO
GettyImages

Podeli:

On je medijima rekao da je njegova supruga rodila dečaka i dodao da su majka i beba dobro.

"Bilo je neverovatno", rekao je princ Hari smešeći se, i dodao da je veoma ponosan na svoju suprugu.

Obraćajući se medijima, princ Hari je naglasio da on i Megan Markl još nisu odlučili koje će ime dati sinu i najavio da će se sve troje, prvi put, pojaviti u javnosti za nekoliko dana.

Hariju i Megan to je prvo dete. Bakingemska palata ranije je saopštila da je porođaj počeo rano jutros i da je vojvoda bio pored svoje supruge.

To je osmo praunuče kraljice Elizabete Druge i prvo dete princa Harija i vojvotkinje od Saseksa, koji su se venčali pre godinu dana.

Njihova beba će biti sedma u redu za britanski tron, iza princa Čarlsa, princa Vilijama, i njegovo troje dece, kao i iza svog oca, princa Harija.

Otac Megan Markl, Tomas, rekao je da je presrećan zbog rođenja svog prvog unuka i da je ponosan što će dete služiti britanskoj kraljevskoj porodici, objavio je list San.

"Ponosan sam sto je moj novi unuk rođen u britanskoj kraljevskoj porodici i siguran sam da će odrasti da služi kruni i narodu Britanije sa milošću, čašću i dostojanstvom", rekao je on.

Tomas Markl je detetu poželeo dobro zdravlje i sreću, prenosi Rojters.

"Čestitke i mojoj dragoj ćerki vojvotkinji Megan i princu Hariju, i neka Bog čuva kraljicu", zaključio je Tomas Markl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.