Izgubila živce zbog Kupera: Opsovala usred nastupa

Ledi Gaga je na nastupu fanovima poručila da budu pristojni ili da od*ebu, pošto su joj dovikali "gde je Bredi Kuper?" To se dogodilo nekoliko dana posle raskida glumca i Irine Šajk.

Ponedeljak, 10.06.2019.

12:12

Izvor: index.hr

Izgubila živce zbog Kupera: Opsovala usred nastupa
Foto: John Lamparski/Getty Images

Podeli:

Pevačica je nastupala u Las Vegasu u subotu uveče kad su je fanovi iznervirali povicima, nakon spekulacija da je i ona na neki način uticala na Bradlijev i Irinin raskid.

Pre nego što je izvela Shallow, hit iz prošlogodišnjeg filma "Zvezda je rođena", zbog kog su i počela navijanja njihovih obožavalaca za to da postanu ljubavni par, Gaga se obratila publici i rekla: "I još jedna stvar. Budite pristojni ili od*ebite."

U februaru je Gaga potvrdila raskid veridbe sa svojim agentom Kristijanom Karinom posle dve godine veze.

Prošle sedmice, manekenka Irina Šajk iselila se iz kuće koju je delila sa glumcem. Zajedno su bili četiri godine i imaju dvogodišnju ćerkicu.

Na dodeli Oskara u februaru, Gaga i Bredli osvojili su srca širom sveta sveta, a mnogi su njihovu hemiju opisali fantastičnom i navijali da završe zajedno.

Njihovo blisko prijateljstvo bilo je problem Irini, koja je prestala da prati Gagu na Tviteru.

Posle prekida sa Kuperom, Irina se nije previše oglašavala, a za vikend je objavila fotografije nove modne kampanje snimljene na Islandu.

Gaga je uvek insistirala na tome da su ona i Kuper samo dobri prijatelji.

"Hteli smo da to vidite", poručila je nakon nastupa s Kuperom na dodeli Oskara.

Njihovi fanovi i dalje navijaju da budu zajedno, posebno sad kad su oboje sami.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare