Poznati supermodel otkriva tajnu: "Izbacite šećer i primenite ovaj vid ishrane"

Iako je zakoračila u šestu deceniju života, bivši supermodel izgleda kao da je u dvadesetim.

Petak, 14.06.2019.

10:50

Izvor: Super žena

Poznati supermodel otkriva tajnu:
Foto: Getty/Aaron Davidson

Podeli:

Prezgodna El Mekfirson ima 55 godina, ali i telo na kojem bi joj pozavidele mnoge dvadesetogodišnjakinje.

El je u kolumni za sajt “Get d glos” (Get the gloss), otkrila tajnu prelepih dugih i vitkih nogu.

Ona je rekla kako su za njene vitke noge zaduženi joga, sedam ili osam sati sna, velike količine vode, ali i redovna poseta infracrvenoj sauni.

“Alkalna ishrana znatno utiče na izgled nogu. U prošlosti sam jela šećer, so i pšenicu i tada su mi noge bile teže. Ovih dana moja ishrana se bazira na povrću i puno vode pa je i oblik mojih nogu počeo da se menja", napisala je El.

El je od 2017. godine na alkalnoj dijeti. Ali dijeta nije jedini način koji El koristi kako bi joj noge izgledale što bolje.

Kada je reč o borbi protiv natečenosti i celulita, El je rekla da se pijenjem vode bori protiv zadržavanja tečnosti u organizmu, ali i vežbanjem na otvorenom. Njena omiljena poza je ležanje na podu i istezanje nogu uza zid.

Osim toga, El često hoda u vodi, a kako kaže, piling za telo pod toplim ili hladnim tušem najbolje je sredstvo za otklanjanje celulita.

Dakle, pravilna ishrana, vežba i briga za telo ključni su za lepe noge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.