Bizaran zahtev: Traži lutku po ugledu na svoju ženu

Ni sa jednom drugom ženom ne može da ima seksualne odnose, te je iz tog razloga i zatražio pomoć u "radnji za odrasle".

Petak, 21.06.2019.

16:23

Izvor: super zena

Bizaran zahtev: Traži lutku po ugledu na svoju ženu
Foto: depositphotos/Stockdonkey

Podeli:

Posle 35 godina žena ga je ostavila, a on je pronašao bizaran način kako da je zameni. Prema pisanju Mirora, čovek kojeg nisu želeli da imenuju zatražio je od jedne "radnje za odrasle" da mu naprave njegovu ženu!

On je pisao luksuznoj radnji, tražeći od njih nešto nesvakidašnje - da naprave seks-lutku koja će izgledati poput njegove bivše žene.

“Imam neobičan zahtev koji ćete, nadam se, moći da mi ispunite. Pre svega, verujem da ovo može da zazvuči čudno, ali sve sam probao i nisam uspeo da nađem rešenje. Treba da napomenem da mi je 2017. godine žena rekla da me više ne voli i napustila me je i od tog momenta ja sam neutešan“, objašnjava on pre nego što je izložio svoju čudnu želju.

“Zato tražim nekoga ko bi kreirao seks-lutku koja izgleda poput moje bivše žene. Znam da zvuči čudno, ali ona je jedina za koju znam, ne mogu da zamislim da budem intiman ni sa jednom drugom“, nastavlja on, objašnjavajući da je pokušao da ostvari želju kod nekoliko kompanija, ali da niko ne može da mu ponudi “sitne detalje“ koje on traži.

On im je rekao da ima mnogo njenih fotografija koje mogu da pomognu u izradi lutke, ali da jedan detalj mora biti verodostojan: “Najvažnija je njena prekrasna kestenjasta kosa, ostalo me ne zanima“.

U jednoj od kompanija su ovaj slučaj prokomentarisali: “Seks-lutke postoje decenijama, čudnog su izgleda i smešnih imena. Ali ovaj put smo ostali zatečeni“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare