Glumac o bivšim ženama: Anđelina je dobra majka, brak sa Dženifer je bio dosadan

Brak bivših supružnika holivudskih zvezda Bred Pita i Dženifer Aniston i dalje intrigira javnost i medije, iako je prošlo 14 godina od njihovog razvoda.

Petak, 21.06.2019.

17:00

Izvor: Mirror

Glumac o bivšim ženama: Anđelina je dobra majka, brak sa Dženifer je bio dosadan
Foto: Getty/Kevin Winter

Podeli:

Priču o njihovom braku ponovo je aktuelizovao britanski list "Miror" koji je pronašao intervju Breda Pita iz 2011. godine u kojem on govori o braku sa plavokosom glumicom koji je, kako kaže, bio dosadan, nezanimljiv i pretvaranje da je nešto što nije.

"Postalo mi je jasno da pokušavam da pronađem film o zanimljivom životu, a ja sam nisam živeo zanimljiv život", rekao je Bred i dodao da je njegov brak sa Dženifer postao lažan i da je hteo više nego što je mogla da ponudi.

"Mislim da je moj brak imao veze sa tim. Bio je to pokušaj pretvaranja da je brak bio nešto što nije", rekao je Bred, koji je u vreme davanja intervjua bio u braku sa Anđelinom Džoli i imao decu sa njom.

*ALT

Na pitanje zašto nije imao decu sa Dženifer Aniston, glumac je odgovorio:

"Najpametnija stvar koju sam mogao da napravim u životu je što sam za majku svoje dece izabrao Anđelinu. Sjajna je majka", rekao je Bred.

Zbog ove izjave naišao je na oštru osudu fanova Dženifer Aniston pa je ponovo morao da objasni šta je zapravo hteo da kaže tom izjavom.

"Žao mi je što sam pogrešno protumačen. Dženifer je jedna divna žena koja ostaje moj prijatelj", zaključio je Bred.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.