Mnogo smo strastveniji tokom letnjih meseci: Sa vrelim danima stižu i avanture

Letnje avanture obično su kratke i slatke. I dugo ostaju u sećanju...

Nedelja, 23.06.2019.

10:20

Izvor: super zena

Mnogo smo strastveniji tokom letnjih meseci: Sa vrelim danima stižu i avanture
Ilustracija / Foto: Depositphotos/YuliyaKirayonakBO

Podeli:

One, međutim, ne moraju baš uvek da budu kratke.

Jedno istraživanje, sprovedeno u Velikoj Britaniji na uzorku od 2.000 parova, pokazalo je da se sve više letnjih avantura završava vezama koje mogu, u proseku, da potraju i do 5 godina.

Tako se svaki šesti par, koji je u tom trenutku bio u vezi dužoj od pet godina, upoznao tokom leta ili godišnjeg odmora, dok se 46 odsto reklo da su svoj prvi poljubac doživeli upravo tokom leta.

Većina parova je priznala i da su mnogo strastveniji tokom letnjih meseci, pa tada češće razmenjuju strasti, nego kad su kod kuće.

Ljudi su srećniji, opušteniji i optimističniji leti, nego u bilo koje drugo doba godine, a kada se takvo raspoloženje smesti i u lepo okruženje, to je odličan recept za romantiku, smatraju stučnjaci za muško - ženske odnose.

Najpopularnija mesta za razmenjivanje nežnosti su plaža, bazen, more i noćni klubovi.

Za održavanje letnjih avantura, vrlo su važne društvene mreže, koje smanjuju fizičku udaljenost i omogućavaju svakodnevnu komunikaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.