Nedeljni horoskop: Ovnovi osetljivi, Blizanci na izmaku snaga, a Vage rastrzane

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja od 24. do 30. juna. Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ponedeljak, 24.06.2019.

08:37

Izvor: B92

Nedeljni horoskop: Ovnovi osetljivi, Blizanci na izmaku snaga, a Vage rastrzane

Podeli:

*ALT

OVAN

Hrana

Pojačajte unos namirnica bogatih gvožđem, a možete uzimati i suplemente – slabost i bezrazložan umor koji ćete povremeno osećati može biti povezan sa manjkom ovog minerala u vašoj ishrani. Takođe – samo lagani obroci jer vam je varnje i ceo stomačni deo još uvek problematičan.

Ljubav

Iako ste vi još uvek u osetljivoj, napetoj i pomalo razdražljivoj emotivnoj fazi – situacije sa voljenom osobom bi ipak u ovoj nedelji trebale da krenu nekim finijim i stabilnijim tokom. Naravno – i sada će biti par momenata sa povišenom energijom ali će ih biti lakše prevazići u ovoj sedmici. Partner vas pokreće i donosi vam dobro raspoloženje – prihvatite njegove savete i želju za aktivnijim društvenim životom. Slobodni pripadnici ovog znaka uživaju u kontaktima sa suprotnim polom. Ima tu mnogo dešavanja, flertovanja, zanimljivih i slatkih pričica koje vam prijaju. Poznanstvo preko prijatelja u drugom delu sedmice može vas baš zaintrigirati i privući.

Posao

Izvestan je završetak mučnih pregovora, komplikovanih papiroloških situacija ili natezanja oko dozvola, licenci, ugovora. Zastoji u ovim segmentima odjednom sklopom okolnosti mogu biti prevaziđeni. Ukoliko se desi da do kraja ove nedelje ne završite ono što ste planirali i što vam je bitno – ne očajavajte – već prva nedelja jula može staviti tačku na ovo. Generalno gledano – aktivni su novi kontakti, ponude i ponude za dogovore, ali sa odlukama ne bi trebalo žuriti niti ih donositi impulsivno.

Novac

Za veće finansijske transakcije birajte drugi deo sedmice.

Zdravlje

Oscilacije pritiska. Starijima manji problemi sa krvnim sudovima. Čuvajte se sunčanice.

*ALT

BIK

Hrana

Meso i mesne proizvode umanjite, a povećajte unos svežeg povrća, integralnih žitarica i voća. Pijace su pune i verujem da ćete uspeti da pronađete mnogo toga baš po vašoj meri i ukusu. Što više salata, a od voća – kajsije, lubenice i jabuke.

Ljubav

Ništa tu vama nije jasno kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Na prvi pogled izgleda kao da je sve u redu, ali neka neizvesnost i nezadovoljstvo se provlači kod vas i ne dozvoljava vam da osećate stabilnost. Komunikacija je tu, susreti su tu, čak nema ni neke loše energije između vas dvoje – ali i pored svega ovoga – vi se jednostavno ne osećate sigurno. Razgovarajte što više, možda vaše nedoumice nestanu kada se opustite. Slobodni – više uživate u prijateljskim kontaktima i opuštenoj atmosferi nego što ste istinski zainteresovani da uđete u neku iole ozbiljniju emotivnu priču. Očigledno je da niste spremni za ljubav, pa nemojte sebe ni forsirati na tako nešto.

Posao

Drugi deo sedmice donosi naglo pokretanje situacija koje su bile u zastoju. No, istovremeno se otvara mogućnost i za informacije ili promene koje vam se ni malo ne dopadaju. Vesti koje budete čuli mogu vas uznemiriti, a moguće je da će se nekima od vas poslovna svakodnevnica u ovim danima okrenuti naglavačke – biće prisutan veliki pritisak, kratki rokovi i nervoza. No, vaše pozicije ni na koji način nisu ugrožene i budite sigurni da rečima, dogovorom – možete da rešite bilo kakav problem.

Novac

Jednu obavezu regulišete, a napravite dva troška. Nestabilnost finansijskog segmenta.

Zdravlje

Problemi sa alergijama. Osetljivi su vam gornji respiratorni putevi i koža.

*ALT

BLIZANCI

Hrana

Izbegavajte grickalice i hranu koja će vam opteretiti želudac. Odgovara vam ishrana biljnog porekla, a prijaće vam i supice, čorbice, potaži – sve ono što se kašikom jede a što u sebi sadrži veći deo povrća. Umesto mesa, preporučuje vam se riba.

Ljubav

Previše očekujete od osobe koju volite pa u drugom delu sedmice zbog neispunjenih očekivanja pomešanih sa vašom nervozom i nestrpljenjem možete burnije odreagovati. Iako ova situacija neće dovesti do prekida u vašoj vezi, sigurno je da će učiiniti da se oboje na kratko osetite loše. Mnogo više sada možete postići otvorenim razgovorima nego raspravama. Slobodni pripadnici ovog znaka šarmiraju na svakom koraku i sigurno je da ste u ovom periodu okruženi udvaračima. U kojoj meri ćete se zaljubiti ili vezati za nekog zavisi sada samo od toga koliko ste spremni za neku, iole ozbiljniju priču. No, neće biti iznenađenje ukoliko sve ostane samo na vašem dobrom raspoloženju i opuštenim kontaktima.

Posao

Na izmaku ste i snaga i nerava kada su neke situacije u pitanju i to vas uvodi u neorganizovanost ili u manjak koncentracije. Iz tog razloga – nije čudno što možete napraviti problem ili grešku zbog kojeg biste mogli imati većih problema u drugom delu sedmice. Vodite računa i kada je papirologija u pitanju. Ne donosite odluke u brzini ili u afektu. Ukoliko ste u nedoumici po nekim pitanjima ili imate osećaj kao da ste na raskrsnici, sačekajte – sada nije vreme da se stvari razrešavaju.

Novac

Neočekivani troškovi pred kraj sedmice.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom. Mogućnosti za povrede – budite obazrivi i u saobraćaju.

*ALT

RAK

Hrana

U periodu ste kada vam je potrebna kaloričnija ishrana koja vam donosi više energije. Jedino što ne biste trebali da konzumirate u većoj meri jesu slatkiši, pa pokušajte da ih zamenite svežim voćem, voćnim salatama ili čia pudingom zaslađenim medom.

Ljubav

Stabilnija situacija sa emotivnim ili bračnim partnerom. Tenzije se polako stišavaju i iako će i tokom ove sedmice biti nervoznih momenata, to je sve daleko slabije od perioda koji je iza vas. Koristite ove dane da unesete neke fine promene u odnos sa osobom koju volite, jer je to sada moguće. Odgovaralo bi vam da promenite dnevnu rutinu, da više izlazite i vodite aktivniji društveni život. Slobodni pripadnici ovog znaka i u ovoj sedmici imaju priliku da kroz novo poznanstvo ponovo osete uzbuđenje i čari flertovanja....a možda i zaljubljivanja. Osoba koju upoznajete preko prijatelja, izlaska ili eventualno preko društvenih mreža može vam „začiniti“ i ulepšati dane koji su pred vama.

Posao

Dosta ste energetski i mentalno istrošeni zbog situacija koje se već prilično dugo provlače, a sa kojima morate da se borite na dnevnoj bazi. Potrebna vam je promena i moguće je da će neki od vas da pokrenu ovaj proces tokom sedmice koja je pred nama. To može biti vaša inicijativa, ali i predlog od strane osobe sa kojom usko sarađujete ili imate prilično dobar, skoro pa prijateljski odnos. U ovom periodu više se skoncentrišite na papirologiju – moguće su greške.

Novac

Neočekivani prilivi, mogućnost dodatnog poslovnog angažmana.

Zdravlje

Čuvajte se sunčanice. Moguće su i alergijske reakcije.

*ALT

LAV

Hrana

U ovoj sedmici – sve vam je ukusno i sve je dobrodošlo na vaš jelovnik. Odgovaraće vam i tradicionalna kuhinja, ali i ona u kojoj ćete miksovati nove ukuse, nove recepte i začine. Nemojte svoju ishranu najvećim delom bazirati na mesu i mesnim proizvodima, uvedite više povrća.

Ljubav

U ovom periodu ni sami ne uspevate da definišete ono što osećate prema partneru. Emocije se mešaju sa nervozom, besom – u jednom momentu vam je najbitnija osoba na celom svetu, a u drugom biste najradije da ga makar na neko vreme ne vidite i ne čujete. Promenljiva osećanja i razmišljanja pratiće vas maltene tokom cele ove sedmice. Nešto je bolja situacija ukoliko poslovno sarađujete – tada ćete se lakše prilagoditi jedno drugom makar vezano za ovaj segment. Slobodni – uživate u depavanjima i u aktivnom društvenom životu. Raspoloženi ste za druženje, pomalo i za avanturu. Nova osoba u vašem životu zaintrigirala vas je možda i više od onog što biste želeli da priznate..

Posao

Nervozu koja je u prvom delu sedmice prisutna zbog kašnjenja, odugovlačenja i prolongiranja situacija koje su vam važne smeniće u drugom delu nedelje brzina, užurbanost i navrat – nanos funkcionisanje. Odjednom ćete se naći u brzini od sto na sat i u pokušajima da na vreme odgovorite na sve izazove koji se postavljaju pred vama. biće ovo užurbanih nedelju dana u kojima ćete moći da se oslonite samo na sebe....i eventualno na pomoć najbližih saradnika ili prijatelja.

Novac

Iznenađujuće vesti vezane za finansije.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem. Pojačana nervoza.

*ALT

DEVICA

Hrana

Manjak vremena i nervoza mogu uticati na kvalitet vaše ishrane. Potrudite se da vaši obroci sadrže sve neophodne namirnice za funkcionisanje vašeg organizma i dovoljno energije. Izbegavajte brzu hranu, konzervirane namirnice i višak začina.

Ljubav

Aktuelan je neki blagi zastoj u vašim bitnim emotivnim relacijama. To ne znači da je stanje vaše veze loše, već da je potrebno nešto promeniti da bi se odnos poboljšao ili digao na viši nivo. Pravi je trenutak da tokom ove sedmice napravite neki zaokret, da iznenadite partnera (a možda i sebe) predlogom koji bi naišao na odobravanje druge strane. Opustite se oboje, više uživajte u životu. Slobodni pripadnici ovog znaka – za vas ovo nije period dubljeg vezivanja za bilo koga, ali zato jeste nedelja u kojoj se možete dobro provesti, okružiti se novim i zanimljivim ljudima i uživati u dešavanjima, pa i u pomalo flertovanja. Bitno je da se vi osećate dobro....

Posao

Iznenađujući obrti u situacijama koje su vam poslovno bitne. Takođe, do vas mogu stići informacije i vesti koje će vas prodrmati, možda i uznemiriti. Ne donosite odluke u ovakvim, impulsom i nervozom obojenim momentima. Ne, ne mora da znači da će ovi obrti biti samo negativni, ne. Kod nekih od vas oni će doneti konačan kraj bitnih pitanja ili onih koji se vezuju za papirologiju. Moći ćete da odahnete. Neko vam nudi mogućnost promene radnog mesta ili pozicije – razmislite dobro o tome.

Novac

Finansijske nedoumice prisutne su maltene na dnevnoj bazi.

Zdravlje

Mogućnost povreda, oscilacije krvnog pritiska.

*ALT

VAGA

Hrana

Više tečnosti, blago mineralne vode, voćnih sokova i obroka „na kašiku“ je ono što vam je potrebno da bi vaš organizam funkcionisao bez problema. Umanjite unos grickalica i suhomesnatih proizvoda, kao i slatkiša. Meso u umerenim količinama, uvek „u društvu“ mnogo povrća, svežeg, grilovanog ili kao salate.

Ljubav

Partner i vi ćete se nekako mimoilaziti u ovoj sedmici. Voljena osoba je okrenuta svojim planovima i prioritetima i samo povremeno obraća pažnju na vas što vama ni malo nije dovoljno i čini da se osećate nervozno i neispunjeno. Izlaz tražite na drugoj strani – ili se okrećete prema poslu ili prema prijateljima. Doduše, neki od vas mogu odabrati i da se upuste u povremenu, tajnu komunikaciju sa drugom osobom – što vam se, bar u ovom periodu, nikako ne preporučuje. Slobodni pripadnici ovog znaka su ili zagledani u osobu koja je zauzeta ili su u periodu kada su skloni da maštaju, sanjare i da se nadaju srodnoj duši koja će zakucati na njihova vrata. Manite se i tajni i snova – idite u provod sa društvom i opustite se.

Posao

Još jedna vrlo radna i obavezama ispunjena sedmica je pred vama. Jeste da se vi osećate rastrzano, da ponekad ni sami niste sigurni da li ste na pravom putu, ali uporno nastavljate dalje i trudite se da sve ono što je u vašoj moći obavite. Opterećeni ste mnogobrojnim sitnim obavezama i neočekivanim promenama u planovima, dešavanjima koja na dnevnoj bazi donose nervozu. Krajem nedelje doći će do raščišćavanja mnogobrojnih situacija koje su vas kočile u prethodnom periodu.

Novac

Sitne neugodnosti i nerviranja oko finansija.

Zdravlje

Sitnije tegobe sa disajnim putevima, kožom i alergijama.

*ALT

ŠKORPIJA

Hrana

Svaki višak hrane, kao i slatkiši – neće vam prijati. To što su vam oči gladne je jedna stvar, potpuno je druga to što će se vaš želudac i sistem za varenje pobuniti ukoliko ne budete vodili računa. Kombinacija mesa ili ribe sa povrćem je sada apsolutno dovoljna za vas.

Ljubav

Nikakvih posebnih dešavanja neće biti u odnosu sa voljenom osobom tokom ove sedmice. Šta više, prilično ćete malo vremena imati jedno za drugo i oboje ćete biti okrenuti svojim poslovnim i novčanim prioritetima. Tek negde pred kraj nedelje imaćete više zajedničkih trenutaka i gledajte da ih provedete u nekoj opuštenoj atmosferi, bez tenzije i međusobnog pritiska. Slobodni pripadnici ovog znaka trenutno su kao u vakuumu kada je ljubav u pitanju. Možda ima osoba koje su zainteresovane za vas, ali vi teško da ste zainteresovani za bilo koga. Sve drugo vam je sada preče i okrenućete se prioritetima, a emotivni plan ostaviti „za neki drugi put“.....

Posao

Posla i obaveza vam ne manjka, to je bar sigurno. Takođe, od vas se očekuje da svakoga dana svoju punu pažnju i vreme posvetite svakoj sitnici jer nekako uvek ispada da sve zavisi od vas. Negde ste već prilično premoreni, ali u drugom delu nedelje će vas „razbuditi“ informacije i vesti koje najavljuju promene ili vam donose iznenadne promene u planovima. Nadređeni vam mogu saopštiti novosti za koje niste sigurni da li vam prijaju ili ne i kako da na njih odreagujete.

Novac

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, očekujte prilive sa ove strane.

Zdravlje

Pad energije, umor i problemi sa spavanjem.

*ALT

STRELAC

Hrana

Slatkiše zaobilazite u širokom luku, a povrće nikako nemojte izbegavati. Što više biljnih vlakana u ishrani u ovom periodu pogoduje vašem varenju, ali i tome kako se osećate. Uzimajte više tečnosti, ali ne gaziranih napitaka.

Ljubav

Sa partnerom su i dalje prisutne teškoće u komunikaciji čija težina zavisi od toga u kakvoj je fazi vaš odnos trenutno i koliko je stabilan. One veze koje su čvršće – manjak vremena i opteećenost poslom će biti razlog nedovoljne i neadekvatne komunikacije sa partnerom, što će se srediti pred kraj sedmice. One veze koje inače imaju korenitih problema – vi i partner ćete bukvalno izbegavati jedno drugo i tražiti razlog da što manje vremena provedete zajedno. Slobodni pripadnici ovog znaka – povremena komunikacija ili kratkotrajni susreti sa nekim vam donose dobro raspoloženje i osmeh na lice. Za sada još uvek ništa ne miriše na pravu ljubavnu priču, ali vi uživate i opušteni ste.

Posao

Svoju snagu trošite na više strana, a prave rezultate ili bar one kojima se nadate – za sada ne vidite. Imate osećaj da se sve situacije pokreću, pa staju i da se po nekim pitanjima bukvalno vrtite u krug. Dobro odmerite svoje odluke u ovom periodu, pogotovo ako se vezuju za nove poslovne ponude ili projekte. Nemojte se brzopleto i pomalo naivno zaletati ni u šta, ukoliko niste dobro proučili i finansijski benefit, ali i količinu vremena i truda koja će vam trebati za ove projekte.

Novac

Blago poboljšanje u finansijskom segmentu.

Zdravlje

Bolovi u vratnom delu kičme.

*ALT

JARAC

Hrana

Za doručak, kasnu popodnevnu užinu ili ranu večeru najbolje bi vam odgovarali blagi mlečni proizvodi, možda u kombinaciji sa ovsenim ili ražanim pahuljicama i malo svežeg voća. Za glavni obrok – preskočite teška i previše začinjena jela, okrenite se kombinaciji – puno povrća, malo mesa ili ribe.

Ljubav

U ovoj nedelji aktuelno je par sitnih provokacija koje će na trenutak doneti napetost sa voljenom

osobom, ali koje se neće odraziti na vaš odnos. I vi i parner ste trenutno u periodu kada nećete tek tako lako dozvoliti da vaš odnos bude na bilo koji način poljuljan. Uglavnom će ovu sedmicu obeležiti smirenost i stabilnost a ti neki nervozni momenti će se brzo zaboraviti. Slobodni pripadnici ovog znaka – interesantna komunikacija sa nekim iz vaše okoline, blizine, komšiluka ili pak sa kraćeg putovanja – jako vam prija i čini da se osećate raspoloženo i puno optimizma. Ukoliko vam ova osoba već toliko odgovara – pustite da stvari idu svojim tokom, polako.

Posao

Već od samog početka sedmice krenuće događaji koji će vas razmrdati....a tim tempom će se nastaviti sve do kraja ovog perioda. Odjednom će se otvoriti gomila dešavanja, promene u planovima, nove informacije i vesti od kojih ste neke čekali a neke baš i ne, a moguće je da će neki od vas morati i na kraći poslovni put u ovim danima. Završavajte sve što imate od papirologije, da vas ne bi sustigli kratki rokovi, pa da na kraju radne nedelje imate problem zbog kašnjenja.

Novac

Možete očekivati isplatu za poslove obavene u proteklom periodu.

Zdravlje

Problemi sa kičmom i nogama.

*ALT

VODOLIJA

Hrana

Izbacite višak začina, hranu pripremljenu sa većom količinom masnoće, preteška jela. Imaćete problema sa varenjem pa su vam potrebne lako svarljive namirnice i mali obroci. Izuzetno će vam prijati mlečni proizvodi, ali najpre jogurt i kiselo mleko, mladi sir takođe dolazi u obzir.

Ljubav

Odnos sa emotivnim partnerom će biti dobar u onoj meri u kojoj oboje budete spremni da ulepšate, oživite i oplemenite vašu vezu. Naime, sada vam je oboma potrebno nešto novo, podsticajno i veselo da vas malo prodrma i donese nova dešavanja, novu živost i nove strasti. Ukoliko možete negde da otputujete zajedno – to bi bilo još bolje! Slobodni pripadnici ovog znaka – niste trenutno baš nešto otvoreni za nove kontakte i nova poznanstva, ali bi vas pojava jedne osobe, moguće preko poslovnog segmenta, mogla prijatno iznenaditi i popraviti vam raspoloženje. Iako se ništa spektakularno po pitanju ljubavi sada neće dogoditi, prijaće vam da lako flertujete i opustite se....

Posao

Jedan deo žurbe i nervoze prelio se iz prethodne sedmice i na ovu, pa ćete od prvog radnog dana već imati udarnički tempo koji će se nastaviti i na dalje. Neka prijatna poslovna iznenađenja vam idu u ovom periodu, moguće je dobijanje novih projekata ili otvaranje novih saradničkih poslova. Obratite više pažnje na papirologiju jer ulazite u fazu u kojoj ćete morati da trošite svoju energiju na ova pitanja. Pred kraj sedmice je smanjena koncentracija, pa su moguće greške i previdi....

Novac

Morate se potruditi da znatno redukujete troškove.

Zdravlje

Nervoza i manji problemi sa spavanjem.

*ALT

RIBE

Hrana

Kuvana jela, grilovano meso ili povrće, bareno ili pripremano na pari – ovo su opcije kojima se možete okrenuti ove sedmice. Takođe – što više voća, naročito jabuka, kajsija i lubenica. Grickalice, slatkiše i brzu hranu izbegavajte.

Ljubav

Mnogo toga biste vi promenili kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju, ali mora se priznati da ste zadovoljni i trenutnim odvijanjem situacija između vas dvoje. Pred vama je jedna prilično lepa nedelja u kojoj ćete moći više pažnje i vremena da posvetite jedno drugom. Obratite samo pažnju na dane vikenda, jer će tada partner biti nešto nervozniji nego inače pa lako može čak i neke vaše bezazlene reči shvatiti kao provokaciju i odreagovati....Slobodni pripadnici ovog znaka – u ovoj sedmici i Sunce ulazi u vaše polje ljubavi, pa vi imate još jednu, dosta jaku priliku za novo poznanstvo sa osobom preko prijatelja, društvenih mreža....ili to može biti neko ko živi u vašoj blizini....

Posao

Prilično su vas umorila haotična i nagomilana dešavanja u poslovnom segmentu od kojih nikako ne uspevate da predahnete. Nemojte da se brinete – i ove nedelje ćete biti pod presijom, ali ćete isto tako uspešno izaći na kraj sa svim zadacima koji će se pred vas postaviti. Na sve ovo – itekako je moguće da dobijete još jednu novu ponudu ili da vam nadređeni da predlog za promenu radnog mesta kojoj se vi negde i nadate. Obratite pažnju na papirologiju jer se tu mogu potkrasti greške.

Novac

Ne uspevate da kontrolišete troškove.

Zdravlje

Starije Ribe – nestabilan pritisak. Problemi sa spavanjem i pojačana nervoza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare