Koja je njena tajna? Ima 62, a izgleda bar 20 godina mlađe

Holivudska glumica ušla je u sedmu deceniju života, a mnogima je teško da poveruju to. Zvezda filma "Niske strasti" Šeron Stoun redovno oduševljava mnoge svojim izgledom u 62. godini.

Utorak, 25.06.2019.

11:04

Izvor: Super žena

Koja je njena tajna? Ima 62, a izgleda bar 20 godina mlađe
Foto: Getty/Frazer Harrison / Staff

Podeli:

Ona gotovo i da ne stari, a nedavno je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj je samo u kupaćem kostimu i mnoge mlađe devojke mogu samo da joj pozavide na liniji.

Nakon što je 2001. godine doživela težak moždani udar, te dve godine provela učeći da hoda i govori, glumica je počela drugačije da gleda na starenje i zdravlje.

"Imala sam male šanse za preživljavanje i devet dana sam bila na odeljenju intenzivne njege. Ne treba mi neko ko će da me sažaljeva zato što starim. Odabrala sam da starim", rekla je ona za Holivud reporter.

Veoma je disciplinovana kada je u pitanju ishrana, ali i fizička aktivnost, prenosi Indeks.

Glumica trenira četiri do pet puta nedeljno, a kombinuje vežbe istezanja, snage, jogu, pilates i ples.

*ALT

Kaže da ako ne stigne u teratnu da vežba kod svoje kuće.

Izbegava alkohol, kofein i gluten, a uglavnom kuva kod kuće. Najviše se fokusira na namirnice kao što su kinoa, sočivo i povrće.

Nedavno je otkrila i da je joj je inspiracija legendarni glumac Arnold Švarceneger, s kojim je glumila 1990. godine u filmu "Totalni opoziv".

"Morala sam da dižem stvarno teške tegove i vežbam karate zbog uloge", prisetila se.

View this post on Instagram

Family boating day. #Montana #summer17

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Ističe i da ju je upravo druženje sa ovim snagatorom uverilo da kvalitetna fitnes rutina može da znači veliku životnu promenu, te je to i pravilo koje i danas sledi.

Izgled može da zahvali i dobrim genima, ali i ljubavi prema bližnjima s kojima provodi mnogo vremena, ali i pomaganju drugima.

"Osim ishrane i fitnesa, na zdravlje utiče i dovoljno sna, duboko disanje i briga o bašti i praktikovanje budizma. Osećam se opuštenije kada samo razmišljam o tim stvarima", zaključila je, prenosi WebMD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.