Selin Dion nosila čuvenu ogrlicu iz filma "Titanik"

Poznata pevačica Selin Dion je najveća atrakcija na ovogodišnjoj Nedelji visoke mode u Parizu i to ne smao zbog onoga što je nosila već i zbog ekstremne mršavosti.

Četvrtak, 04.07.2019.

15:00

Izvor: Super žena

Selin Dion nosila čuvenu ogrlicu iz filma
Foto: Getty/Vittorio Zunino Celotto / Staff

Podeli:

Početkom godine višestruko nagrađena pevačica bila je okružena raznim spekulacijama zbog naglog mršavljenja. Znatno je oslabila i njeni obožavaoci su to brzo uočili i komentarisali o tome na društvenim mrežama.

Mnogi su mislili da je Selin vodila borbu sa anoreksijom pošto je njen muž i bivši menadžer Rene Angelil preminuo početkom 2016. godine. Samo dva dana nakon toga, umro je i njen brat Danijel.

Sve glasine su utihnule pošto je u intervjuu za „Dobro jutro Ameriko“ pevačica otkrila zašto je zapravo izgubila toliko kilograma. Dion je objasnila da je „malo smršala“ pošto se prepustila „strastvenom plesu“.

Balet je trenutno, kaže, nešto sa čime je opsednuta, pa se i pohvalila da čak četiri puta nedeljno vežba svoju korografiju, prenosi Independent.

Ono što su mnogi primetili na ovogodišnjoj manifestaciji je ogrlica koju je slavna pevačica nosila. Reč je o dobro poznatoj ogrlici iz Titanika.

Oglica sa plavim dijamantom iz slavnog blokbastera koji je nosila glumica Kejt Vinslet sada se, zahvaljujući Selin Dion, našla u Parizu.

Pošto je fotografija dospela na društvene mreže saznalo se da je to samo kopija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare