Slabi karakteri: Tri horoskopska znaka koja lako odustaju

I dok su nečija snaga volje i upornost vredni divljenja, ovi horoskopski znakovi aplaudiranje na svoj račun retko čuju.

Petak, 05.07.2019.

08:30

Izvor: index.hr

Slabi karakteri: Tri horoskopska znaka koja lako odustaju
Foto: netfalls/depositphoto

Podeli:

Svi imamo onu prijateljicu koja nam kaže da je od danas na dijeti i onda je nakon nekoliko sati vidimo s čokoladom u ruci. Postoji velika mogućnost da je rođena u jednom od sledeća tri horoskopska znaka, koji su poznati po odustajanju.

Vaga

Vage vole da žive u svojoj zoni komfora. Svako izlaženje iz nje njima se nimalo ne dopada, stoga su sklone vrlo brzo da odustaju od svega novog što započnu. Ponekad će radije da se zadrže na poslu koji im donosi manje, a koji rade već automatski, nego da napreduju u nekim novim izazovima koji će od njih iziskivati trud i predanost.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca često su prilično neozbiljne. Ako ih nešto ne zabavlja, one će od toga bez ikakve griže savesti da odustanu. Zbog svog vedrog i simpatičnog duha skloni su nagovaranju drugih osoba da obave njihov posao umesto njih što smatraju svojevrsnim uspehom jer nisu morali da se trude, nego su mogli da se bave nečim što im je interesantnije.

Ribe

Iako na početku budu izuzetno zainteresovane za neku odluku, cilj ili projekat, kada vide da stvari nisu baš tako jednostavne razočaraju se i odustanu. Ribe imaju izuzetno slabu snagu volje i teško im je da budu dosledne u bilo čemu. Uspešne Ribe su vrlo verovatno one koje su iza sebe imale podršku jednog od znakova čija je snaga volje dovoljna i za dvoje, poput Lavova, Vodolija ili Bikova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.