Glumica je zbog bivšeg mislila da se neće udati, a onda je upoznala njega

Američka glumica Kejli Kristin Kvoko, poznata po ulozi Peni u seriji "Štreberi", nakon emotivnog brodoloma ponovo uživa u ljubavi.

Sreda, 10.07.2019.

14:34

Izvor: super zena

Glumica je zbog bivšeg mislila da se neće udati, a onda je upoznala njega
Foto: Getty/Rachel Murray

Podeli:

Ako je suditi po dosadašnjim partnerima i vezama koje je ostvarila sa njima, i nije baš imala sreće u ljubavi.

Naime, Keli se tokom snimanja serije "Teorija velikog praska" zaljubila u kolegu, glumca Džonija Galeckog koji je glumio njenog dečka u seriji, da bi ubrzo postao i njen partner u privatnom životu. Njihova ljubav trajala je dve godine, a bivši partneri su ostali u dobrim odnosima.

Keli se u oktobru 2011. godine verila sa stručnjakom za lečenje zavisnosti Džoša Resnika, ali je već u martu 2012. godine par raskinuo veridbu.

*ALT

Najburniju vezu glumica je ipak imala sa teniserom Rajanom Svitingom sa kojim se verila u septembru 2013. godine, samo tri meseca od početka zabavljanja, da bi se za Novu godinu udala za njega.

Rajan je u međuvremenu postao zavisnik od tableta protiv bolova, stalno je izlazio i provodio se sa prijateljima što je počelo da smeta glumici.

Pravi šok je usledio kada je teniser, nakon podnošenja zahteva za razvod braka, zatražio alimentaciju od bivše supruge. Iako nije želela da mu plati, glumica je na kraju morala da mu isplati 165.000 dolara na ime "odštete". Platila mu je i troškove dvojice privatnih trenera u iznosu od 195 hiljada dolara, a zadržao je i zajedničke poklone.

Posle ovakvog ljubavnog iskustva, mislila je da se više nikada neće udati, ali joj je mišljenje promenio sadašnji muž Karl Kuk.

Kuk je potomak bogate njujorške porodice ali, kao i glumica, veliki zaljubljenik u konje.

Podsetimo, Karl je Keli zaprosio na njen 32. rođendan, a glumica je veoma emotivno doživela ovaj momenat.

Par se venčao jula 2018. godine na neobičnom mestu, u ergeli konja.

Oni su i dalje u srećnom braku i to bez ikakvih skandala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.