Ova slavna dama našla se na čelu liste najcenjenijih, nadmašila Opru i Anđelinu Džoli

Nekadašnja prva dama SAD, Mišel Obama, zvanično je izabrana za najcenjeniju osobu na svetu. Ona je prešišala čak i kraljicu Elizabetu i mnoge slavne dame.

Petak, 19.07.2019.

11:00

Izvor: Super žena

Ova slavna dama našla se na čelu liste najcenjenijih, nadmašila Opru i Anđelinu Džoli
Foto: Getty/Kevork Djansezian / Stringer

Podeli:

Prema nedavnoj anketi YouGov.com, kojom je obuhvaćeno 42.000 ljudi u 41 zemlji, bivša prva dama na čelu je liste "najcenjenije žene u svetu". Obama je na toj listi nadmašila i svoju prijateljicu Opru Vinfri, koja je na drugom mestu, prenosi LA Tajms.

Glumica i aktivistkinja za ljudska prava Anđelina Džoli treća je, a britanska kraljica Elizabeta II četvrta. Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton na osmom je mestu, a pop diva Madonna jedanaesta. Sadašnja prva dama Melanija Tramp 19. je na listi od 20 osoba.

*ALT

Na listi najcenjenijih muškaraca Mišelin suprug bivši američki predsednik Barak Obama je drugi, iza milijardera i filantropa Bila Gejtsa.

Međunarodna zvezda akcionih filmova Džeki Čen na trećem je mestu. Na anketi sprovedenoj samo na američkom uzorku, Obama je ispred sadašnjeg predsednika Donalda Trampa, koji je na drugom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.