Uz pomoć ove jednostavne vežbe Bijonse ima najbolju zadnjicu na svetu

Bijonse je ostavila sve bez daha kada se nedavno na premijeri filma pojavila u zlatnoj haljini koja je savršeno istakla njene obline, a naročito izvajanu zadnjicu.

Utorak, 23.07.2019.

15:12

Izvor: Super žena

Uz pomoć ove jednostavne vežbe Bijonse ima najbolju zadnjicu na svetu
Foto: Gettyimages/Kevin Winter

Podeli:

Fitnes je veliki deo života ove 37 godina stare pevačice i majke. Kako bi održavala njene zanosne obline ona vežba tri do pet puta nedeljno i svakoga dana par sati pleše i to najčešće u štiklama, piše Daily mail.

"Ja pustim neku pesmu i radim sklekove, zgibove ili čučnjeve sa tegovima sve dok se pesma ne završi", rekla je Bijonse jednom prilikom.

Ako želite da oblikujete vašu zadnjicu i da je izvajate poput Bijonse, predlažemo vam da se bacite na vežbanje, a posebno na ovu vežbu koju i sama pevačica hvali.

Spustite se na sve četiri i neka vam dlanovi budu oslonjeni o pod paralelno sa ramenima. Savijte noge u kolenima pod uglom od 90 stepeni i podižite ih naizmenično tako da vam stopalo bude okrenuto pravo ka plafonu. Napravite 50 ponavljanja i jednom i drugom nogom pre nego nastavite dalje sa treningom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.