"Nisam progutala lubenicu": Pevačica čeka prvo dete uz pomoć donora sperme

Australijska pevačica i glumica Natali Imbrulja objavila je jednu od najlepših vesti na svom profilu na Instagramu. 44-godišnja pevačica saopštila je da čeka svoje prvo dete.

Četvrtak, 25.07.2019.

14:10

Izvor: B92

Foto: Getty/Jason Merritt

Podeli:

Natali je otkrila je da se podvrgla medicinski potpomognutoj oplodnji, tačnije "in vitro fertilizaciji" uz pomoć donora sperme. Pevačica nije krila radost što će postati mama prvi put, a otkrila je i da je svojoj publici spremila novi album.

"Jako sam srećna što mogu da objavim da sam potpisala ugovor sa BMG-om!! Kakav neverovatan tim. Bila sam zauzeta pisanjem proteklih godinu i po dana i jedva čekam da podelim sa vama nove pesme", napisala je pevačica ispod fotografije na kojoj ponosno pokazuje svoj trudnički stomak.

"I, kao što možete da vidite iz ove fotografije, još jedna objava... (Nisam progutala lubenicu)", našalila se pevačica.

"Čekam svoje prvo dete ove jeseni. Oni koji me poznaju znaju da je ovo nešto što sam jako dugo želela i blagoslovena sam da je to bilo moguće ostvariti uz pomoć IVF-a i donora sperme. Neću više o ovome da govorim javno", naglasila je Natali.

Pevačica je na kraju svoje objave napisala da je jako uzbuđena zbog "sledeće avanture", novog albuma, ali je još uzbuđenija što će prvi put postati mama.

Inače, Natali je bila udata za bivšeg frontmena grupe "Silverchair" Danijela Džonsa, od 2003. do 2008. godine, ali se zabavljala i sa Lenijem Kravicom, Kris Martinom i fotografom Metom Fildom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.