Glumica preterala sa operacijama: Obline i obrazi nestali. Ne liči na sebe

Iako je najviše pamtimo po ulozi slatke debeljuce Bridžit Džons, nekadašnja punija holivudska glumica doživela je potpunu transformaciju.

Četvrtak, 01.08.2019.

13:31

Izvor: Super žena

Glumica preterala sa operacijama: Obline i obrazi nestali. Ne liči na sebe
Foto: Getty/Axelle/Bauer-Griffin

Podeli:

Rene Zelveger danas je mnogo mršavija u odnosu na period kada se za potrebe filma "Dnevnik Bridžit Džons" ugojila i nabacila kilograme. I ne samo što je glumica vidno smršala, ona je estetskim operacijama promenila i izgled lica, pa je sada neprepoznatljiva.

Nakon što se početkom dvehiljaditih probila i postala jedna od najtraženijih glumica Holivuda, Rene je odlučila da se više nikada neće ugojiti za neku ulogu. Tako je počela naglo da mršavi, a obline i okrugli obrazi, po kojima je bila poznata, nestali su sa njenog lica.

*ALT

To ne bi bilo toliko strašno da glumica nije uradila niz plastičnih operacija zbog kojih njeno lice danas izgleda potpuno drugačije. Botoks i zatezanje kože lica doprineli su da lice Rene Zelveger dobije drugačiji oblik i potpuno drugačije izgleda.

*ALT

Glumica se zbog izgleda stalno nalazi na udaru kritika onih koji smatraju da je preterala sa operacijama i da ne liči na sebe.

Nedavno je viđena na jednom ekskluzivnom događaju na kojem se pojavila u kratkoj ružičastoj haljini, ali su svi primetili njen ukočen osmeh i prezategnuto lice bez bora, kao i naglašene jagodice, pa su komentari prisutnih bili da je glumica stvarno preterala sa operacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.