Seksi vikend horoskop: Ko upoznaje zanimljivog stranca, a kome se u život vraća bivši ljubavnik?

Kako ćete se provesti ovog vikenda mnogo zavisi od toga kako su vam zvezde i planete naklonjene.

Subota, 03.08.2019.

15:53

Izvor: Super žena

Seksi vikend horoskop: Ko upoznaje zanimljivog stranca, a kome se u život vraća bivši ljubavnik?
Foto: Depositphotos/luriiSokolov

Podeli:

Pogledajte šta svaki znak ponaosob očekuje ovog vikenda kada su seksi avanture u pitanju.

Ovan

Ukoliko ste singl nemojte dozvoliti da vas posao sprečava da izađete i zabavite se. Planete vam spremaju neki zanimljiv susret koji nikako ne smete da propustite. Za one koji su u vezi, ovo je super vikend jer ćete biti puni energije, a sa Suncem i Venerom na vašoj strani neverovatan seks je zagarantovan.

Bik

Definitivno želite da izađete večeras i dobro se provedete. Ukoliko izađete u lokalni bar, imate šanse da upoznate nekog zanimljivog i seksi. Zauzeti, isplanirajte neki lepi dejt. Imate potrebu i želju da se udvarate partneru, a on će vam se i te kako posle odužiti kod kuće.

Blizanci

Osećate da bi trebalo da ostanete kod kuće. Ali, nemojte da se iznenadite ako vam telefon iznenada zazvoni i vidite na ekranu ime bivšeg koji se "povampirio". Možda Merkur nije više retrogradan, ali oni koji su u vezi imaće susret sa prošlošću u vidu nekog bivšeg partnera ili stare svađe koja se nije završila. Pokušajte da izbegnete svaku moguću dramu.

Rak

Večeras vam preti opasnost da završite u krevetu sa nekim prijateljem. Budite pažljivi da u slučaju da ne nađete nekog nepoznatog partnera ne upropastite prijateljstvo. Vaše potrebe i potrebe partnera se mimoilaze. Prošli mesec je bio ispunjen svađama, ali sada je vreme da uradite nešto povodom toga. Budite iskreni sa vašim emocijama i razgovarajte sa partnerom.

Lav

Pa vama je ovo mesec kada slavite rođendan, tako da vam sve ide. Izgledate dobro, fantastično se osećate i svi se okreću za vama gde god da se pojavite. Ima li te osobe koja ne bi sa vama pošla kući večeras? Nema! Ako ste u vezi, pravo je vreme da pokrenete razgovor o braku, zajedničkom životu ili kupovini stana. Avgust je najromantičniji mesec u godini, pa iskoristite ga.

Devica

Kod vas je nastupila neka suša u poslednje vreme. Možda će vam se neko novi udvarati, ali samo ako izađete iz kuće i vaše školjke u koju ste se zatvorili. Oni u vezi sada treba da raščiste sa partnerom zašto imaju tako malo seksa u poslednje vreme i kako da to reše. Samo polako, mirno i bez svađe.

*ALT

Vaga

Vaš znak prati reputacija da vi uvek imate tri ili četiri slatka udvarača koji su tu uvek oko vas. Ovog vikenda definitivno ćete živeti u takvoj reputaciji. Seks vam je ovog vikenda zapisan u zvezdama. Vage koje su zauzete možda ovog vikenda dobiju sudbonosno pitanje od partnera. Trebaće vam kao i obično 100 godina da razmislite i date odgovor, jer čemu žurba.

Škorpija

Neko ko nikako nije vaš tip odmah će vam zapasti za oko. Ko god da je u pitanju u potpunosti će promeniti vaš pogled na veze i zabavljanje. Oni koji su u vezi imaće malo smelije predloge za partnera ovog vikenda. Predložite slobodno trojku, ako mislite da je vaš partner u tom fazonu. Ko ne reskira, ne profitira.

Strelac

Kolega ili neko iz poslovnog okruženja pokazaće interesovanje za vas, a vama to neće tako teško pasti. Zauzeti Strelčevi su spremni za avanturu sa partnerom ove nedelje. Isplanirajte mali beg iz grada i uživajte.

Jarac

Osetićete instant konekciju sa nekim potpunim strancem, piše Cosmopolitan. Neka vas to ne čudi, sjajno izgledate i osećate se kao milion dolara. Oni koji su u vezi neka se spreme da je podignu na viši nivo.

Vodolija

Komšije će ovog vikenda da vam lupaju na vrata i zid kako biste bili tiši. Dobar seks vam je zagarantovan! Zauzeti će provesti vreme sa partnerom u planiranju budućnosti i važnim razgovorima vezanim za to.

Ribe

Nešto ste stalno zauzeti i imate mnogo posla. Vaš znak je po stereotipima veoma stidljiv, ali ako započnete razgovor sa nekim budite sigurni da će to biti pun pogodak. Zauzeti se spremaju za divan dejt sa partnerom, a nakon toga zna se. Akcija kod kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare