Popularna glumica otkrila pikanterije iz seksualnog života

Poznata australijska glumica Margot Robi otkrila je vrlo intimnu tajnu svog seksualnog života. Iako svoj privatni život čuva samo za sebe i o njemu retko govori, popularna glumica je u intervjuu za "San" (The Sun) otkrila najneobičnije mesto na kome je vodila ljubav.

Utorak, 06.08.2019.

11:53

Izvor: super zena

Popularna glumica otkrila pikanterije iz seksualnog života
Foto: Getty/Matt Winkelmeyer

Podeli:

29-godišnja Margot rekla je da je vodila ljubav na skuteru na vodi. "Imala sam seks na skuteru na vodi, ali ne dok je skuter bio u pokretu, nego u vodi", rekla je glumica.

Inače, Margot Robi je u braku sa Britancem, rediteljem Tomom Akerlijem. Par se upoznao 2013. godine na snimanju filma "Suite Francaise", kada je Tom radio kao pomoćnik reditelja.

*ALT

Jedno vreme su bili vrlo dobri prijatelji, čak i cimeri, a Margot je u jednom intervjuu za Toma rekla da je on „najzgodniji frajer u Londonu“.

Par je uplovio u ljubavnu vezu otprilike u vreme kada je Margot promovisala film "Vuk sa Vol strita“. Nisu želeli da se javno eksponiraju pa su izbegavali zajedničko pojavljivanje u javnosti.

Par se venčao u decembru 2016. godine na maloj ceremoniji u gradu Bajron Bej (Byron Bay) u Australiji, nedaleko od mesta u kome je Margot odrasla.

Glumica je rekla da ne voli pitanja o tome kada će postati mama, kao i podrazumevane šablone, da ako ste u braku morate da imate decu.

"Udala sam se i prvo pitanje je bilo kada ćete da imate bebu. Besna sam kada mi postave takvo pitanje. U ovom trenutku se to 100 posto neće desitti", istakla je glumica.

Inače, ovaj par i dalje čuva privatnost daleko od očiju javnosti, ali često objavljuju slike na društvenim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.