Supermodel pokazala savršeno seksi telo u 53. godini: Evo kako joj to polazi za rukom FOTO

Ako neko može da parira Elizabet Harli i njenim fotkama u bikiniju, to je definitivno Sindi Kraford.

Petak, 09.08.2019.

09:56

Izvor: Super žena

Supermodel pokazala savršeno seksi telo u 53. godini: Evo kako joj to polazi za rukom FOTO
Foto: Gettyimages/Jonathan Leibson

Podeli:

Bivši supermodel izgleda savršeno uprkos godinama jer vreme radi u njenu korist.

Sindi je pokazala savršenu figuru u novoj objavi na Instagramu, te ne možemo da skinemo pogled sa njenih trbušnjaka i nogu. Iako ima 53 godine, Sindi svojim izgledom može da postidi i dvaput mlađe koleginice.

"Malo vremena pored jezera", napisala je uz fotografiju.

Kako je normalno da se pored pozitivnih komentara nađu i negativni, neki od pratilaca su joj zamerili da je previše "matora" da bi se slikala u bikiniju.

"Sada si matora. Mislim da živiš u zabludi. Muškarcima ne ide voda na usta od žene stare 55 godina. Veruj mi", jedan je ot tih negativnih komentara.

Među pohvalama su i one koje su ostavile Rita Vilson, Helena Kristensen i mnoge druge.

Za ovako sjajan izgled zaslužna je Sindi sama. Otkrila je nedavno da vežba svakog jutra u 7 i to 20 minuta kardio-vežbe, 10 minuta trampoline i 10 minuta trčanje uz stepenice. Priznala je da ne voli da vežba, ali obožava osećaj koji ima nakon treninga. Iako preferira kardio-vežbe rekla je da ne izbegava ni trening snage.

"Trudim se da najmanje tri puta nedeljno radim 20 minuta kardio-vežbe. Posle toga radim od 30 minuta do sat trening snage i to dobre stare čučnjeve, tegove, iskorake i vežbe za bicepse. To su stvari koje radim već 30 godina. Jednom nedeljno idem na planinarenje sa prijateljima ili vežbam sa drugaricama", rekla je Sindi.

Obožava da pije zeleni čaj i smutije od povrća sa dodatkom proteina, piše Womanshealthmag. Za smuti koristi bademovo mleko, parče banane, šoljicu spanaća, malo mente, kakao praha, zeleni prah i proteinski prah.

Pored svega zdravog i dijetalnog, ona ne može da odoli sladoledu. Obožava milkšejkove, ali nikada ne jede pomfrit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.