Kejt Midlton izgleda savršeno uz pomoć samo jedne vežbe koju mnogi mrze

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton ima strogi režim vežbanja koga se pridržava kako bi imala tako zanosnu figuru.

Utorak, 13.08.2019.

10:02

Izvor: Super žena

Kejt Midlton izgleda savršeno uz pomoć samo jedne vežbe koju mnogi mrze
Foto: Gettyimages/Chris Jackson

Podeli:

Nije lako stalno biti u centru pažnje i izgledati svaki put lepo, ali ovoj majci troje dece to i te kako polazi za rukom. Ona se posebno interesuje za sport, a tokom priprema za venčanje sa princom Vilijamom držala je popularnu Dukan dijetu.

Kejt nema ličnog trenera i vežba svakoga dana kod kuće. Od kardio-vežbi najviše voli trčanje, a trening snage uvek radi kod kuće. Kad god je u prilici ona nalazi vreme da trči i tako održava kondiciju, piše Dejli star (Daily Star).

Njena omiljena vežba za ravan stomak je jedna koju mnogi mrze – izdržaj ili plank. Ova vežba jača mišiće i ima tri načina izvođenja: osnovni izdržaj, izdržaj na boku i propadanje. Ona svaku od ovih vežbi izvodi najmanje 10 puta i to u trajanju od minimum 45 sekundi.

Pre su mediji pisali da je Kejt zavisnik od vežbanja i da ekstremno mnogo vremena provodi u bavljenju svojim izgledom. Vojvotkinja je vežbala u Kensingtonskoj palati sa svojom sestrom Pipom, sa kojom je radila ekstremne kardio-treninge, podizanje karlice, dijagonalne i obrnute iskorake, trbušnjake, čučnjeve, most i sklekove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.