Merkur u Lavu otvoriće naša srca: Zbog ljubavi smo spremni da rizikujemo više nego ikada

Kada Jupiter krene direktno napred, Merkur ulazi u znak Lava i time nam donosi dosta samopouzdanja da se potrudimo da dobijemo ono za čime nam srce žudi.

Utorak, 13.08.2019.

12:35

Izvor: Super žena

Merkur u Lavu otvoriće naša srca: Zbog ljubavi smo spremni da rizikujemo više nego ikada
Foto: Depositphotos/Ig0rZh

Podeli:

U astrologiji je Merkur planeta komunikacije i misli, pa u zavisnosti od znaka kroz koji prolazi bićemo manje ili više svi pogođeni. Vatrena energija Lava pokretaće nas i davati nam prilike da govorimo iz dubine srca.

Pod uticajem ove energije ostajemo sve do 29. avgusta kada Merkur ulazi u Devicu. Merkur je brza planeta i najbolje se vlada kada mu je dozvoljeno da bude svoj. Voli da istražuje i iznosi svoje mišljenje o veoma važnim stvarima. Uživa u tome da bude ekspresivan i samouveren u komunikaciji, ali i mislima i planovima koje pravi.

Kada krene retrogradnim hodom, Merkur mora da uspori. Tada nas tera da ponovo razmislimo o nekim planovima i budemo spremni na promene. Merkur se još nalazi u senci svoje poslednje retrogradne faze, a još nije uspeo da dostigne punu brzinu napred.

Merkur u Lavu je uzbudljiv i energičan, voli da se izražava krupnim rečima jer on ima potrebu da se oseća velikim i važnim. Ostaće u toj senci do 15. avgusta, a sve dok je u Lavu sve njegove odluke biće vođene srcem. Zato savetujemo da slušate i pratite svoje srce i budete jasni kada je reč o vašim osećanjima.

Merkur nije neko koga vode emocije i voli da hladne glave donosi odluke, ali kada se nađe u Lavu – nema mu druge. Lav je izuzetno strastven znak i vođen je istinom i onim što najviše želi u životu. Posebno ljubavlju za koju će uraditi sve. Radije će da pokuša nešto nego da se kaje što nije rizikovao i ostao tu gde je i bio. Veruje u sebe i zbog toga je spreman na krupne korake.

Neka vas ne iznenadi ako ste u narednom periodu spremni da na sebe preuzmete neki rizik, posebno kada je reč o ljubavi i vezama, piše Your Tango. U narednim nedeljama sve je moguće, jer smo spremni da kažemo šta nam je na srcu i pameti i da rizikujemo zarad višeg cilja. Do 15. avgusta znaćemo šta želimo i u kom pravcu želimo da se krećemo, a na akciju ćemo biti spremni već od 17. avgusta. Šta god vam vaš razum savetovao protiv srca, nećete mu dati prvenstvo već ćete biti vođeni srcem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare