Jedna je od najplaćenijih manekenki, ali joj je najdraža uloga majke i supruge

Manekenka Krisi Tajgen je kraljica objava na društvenim mrežama, a njena porodica joj je nepresušna inspiracija.

Petak, 23.08.2019.

13:11

Izvor: Super žena

Jedna je od najplaćenijih manekenki, ali joj je najdraža uloga majke i supruge
Foto: Gettyimages/David Livingston

Podeli:

Zahvaljujući slavi koju je stekla na društvenim mrežama i karijeri modela, ona ima i te kako debeo bankovni račun. Počela je da se bavi modelingom pre 15 godina, kada ju je skaut otkrio u jednoj radnji za surf. Imala je 18 godina, živela je u Kaliforniji i odjednom postala lice magazina "Vog". Od tada, ugovori se samo nižu, a ova 33-godišnja manekenka učestvovala je na brojnim revijama, kao i na snimanju spotova.

godine 2017. i 2018. našla se na trećem mestu najplaćenijih modela prema pisanju magazina "Forbs", odmah iza Žizel Bundšen i Kendal Džener. Ne znamo koliko tačno zarađuje na njenom nalogu na Tviteru, ali njenih 11,5 miliona pratilaca vide svaku njenu objavu.

Krisi voli da kuva i uspela je i to da unovči objavivši kuvar sa receptima, piše Womanshealthmag. Njena prva knjiga prodata je u preko 400.000 primeraka. Lansirala je i svoju liniju posuđa u saradnji sa Targetom.

Sarađuje i sa dosta poznath brendova, pa od te saradnje veoma dobro zarađuje. Ona nije samo lepa, već je i harizmatična. Gostuje na televiziji i učestvuje u mnogim žirijima. Za sve to odlično je plaćena, pa onda i ne čudi kako je zaradila čitavo malo bogatstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare