Zavodnica i opasnica: Ova manekenka je fatalna za muškarce

Na MTV VMA dodeli nagrada manekenka Adrijana Lima oduševila je sve svojim izgledom.

Četvrtak, 29.08.2019.

11:50

Izvor: B92

Zavodnica i opasnica: Ova manekenka je fatalna za muškarce
Foto: Getty/Craig Barritt

Podeli:

Mnogi su komentarisali izgled ove lepotice, koja je blistala u modnoj kombinaciji koju je odabrala za ovu priliku. Kombinacija lateksa, kože i providne tkanine u smaragdno zelenoj boji istakla je njene obline i savršenu figuru.

"Mokra" kosa, visoke potpetice i popularna šminka boje kože još više su doprineli seksepilu ove Brazilke. Zato i ne čudi što je muškarci konstantno opsedaju i interesuju se za nju.

Njen ljubavni život oduvek je bio interesantan medijima i Liminim fanovima.

Muškarac po kojem je svi znaju jeste proslavljeni srpski košarkaš Marko Jarić, sa kojim je bila pet godina u braku i sa kojim ima dve ćerke.

Manekenka je posle razvoda bila u nekoliko emotivnih veza sa poznatim muškarcima, među kojima su turski pisac Metin Hara, za koju su mnogi verovali da je marketinški trik.

Pre turskog pisca, Lima je bila u vezi sa dvojicom sportista, američkim bejzbol igračem Metom Harvijem, koga je ostavila zbog Julijana Edelmana, nakon što su se u javnosti pojavile njihove zajedničke fotografije.

Lima je bila u vezi i sa trenerom boksa Džoom Tomasom, ali je izgleda sreću našla u zagrljaju bogatog turskog preduzetnika Emira Ujara, sa kojim je ovog leta slikana kako razmenjuje nežnosti na Mikonosu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.