Ako vam je potrebna inspiracija za trening, ugledajte se na njih FOTO

Ponekad nam je potrebna inspiracija kada želimo da poradimo na našem izgledu.

Četvrtak, 29.08.2019.

20:22

Izvor: Super žena

Ako vam je potrebna inspiracija za trening, ugledajte se na njih FOTO
Foto: Gettyimages/Ethan Miller

Podeli:

Neke od poznatih dama su uzori milionima žena širom sveta. One su odlične glumice, pravi profesionalci u poslu, majke i izgledaju odlično.

Ovo su samo neke od najzgodnijih poznatih dama čije fotografije će vam poslužiti kao odlična isnpiracija za odlazak u teretanu.

Hali Beri

Ona 52 godine stara glumica redovno vežba i ima telo bolje od nekih devojaka koje imaju upola manje godina od nje.

Kejt Bekinsejl

I sama je izjavila da na početku karijete nije bila u top formi. Zato je počela da vežba i radi na svom izgledu. Odlično joj ide!

Keri Vašington

Glumica uspeva da izgleda tako dobro jer redovno ide na pilates treninge. Eto dobre ideje za vas koji još uvek niste odlučili koji je trening onaj pravi.

Dženifer Lopez

Pevačica je nedavno proslavila 50. rođendan, a izgleda kao avion. ma kao dva aviona!

Nikol Šerzinger

Poznata pevačica važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu. Lepotica je poznata po svojim plesnim sposobnostima, ali i po tome da vredno trenira.

Džesika Alba

Glumica je poznati zagovornik zdravog načina života, a to je razlog zašto ona ovako sjajno izgleda.

Eva Longorija

Glumica je prošle godine na svet donela sina i za kratko vreme uspela je da se vrati u top formu. Nije bilo lako, ali je pokazala da kada damo sve od sebe onda ništa nije nemoguće.

Kejt Hadson

Izbalansirana ishrana i redovni treninzi omogućili su ovoj glumici da se posle porođaja vrati na staru kilažu i bude zadovoljna svojim izgledom.

Keli Rouland

Nekako je uvek bila u senci Bijonse, ali je ova lepotica zaslužila svu našu pažnju. Keli redovnim treninzima održava svoje telo u top formi.

Gabriel Union

Nije lako biti uspešna glumica i poslovna žena, majka i pri tom biti u top formi. Ona je super žena i sve joj polazi za rukom. Izgleda kao milion dolara!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.