Leto je i dalje u nama: Septembar - novi početak za sve znake

Zvanično - leto nam je na izmaku... Možete reći da je bilo šućmurasto, neodlučno - sunce je čas pržilo kao da ima nameru da od nas napravi ugarke... a čas nam se temperatura spuštala na jesenjih 15 stepeni i kišica je veselo pokušavala da nas poplavi...

Nedelja, 01.09.2019.

12:00

Izvor: Super žena

Leto je i dalje u nama: Septembar - novi početak za sve znake
Ilustracija / Foto: Depositphotos/PetarPaunchev

Podeli:

Ali leto je ipak leto i onaj topli osećaj u srcu koji donosi, more, uživanciju i opuštanje – sada polako počinjemo da pakujemo u sećanja i spremamo se za novo godišnje doba....more stop! Ajvar napred!

A na početku septembra – čak pet planeta se zdudalo u znak Device. Tu su uspeli da se naguraju Merkur, Sunce, Mars, Venera i Mesec – svidelo nam se ili ne svidelo, naglašeni „radni“ znak Device govori o tome da moramo realnosti pogledati u oči. Vreme je za poslove, za zimnicu, za školu, dosta smo plandovali (kako se može dosta plandovati nije mi jasno?) a sada je vreme za rad, za praktičnost, za organizovanost, za efikasnost, za vođenje računa o zdravlju....u principu – vreme je za sve ono što baš i ne volimo....

U znaku Strelca se nalazi Jupiter, Saturn i Pluton se još uvek retrogradno mrljave u znaku Jarca, Neptun je takođe retrogradan u znaku Riba i naravno – Uran, koji je -O čuda! isto retrogradan u Biku.

Planete iz Device su u trigonskom aspektu sa Uranom i Saturnom, u kvadratnom sa Jupiterom i opozitnom sa Neptunom. I šta sad to treba da znači? Pa, znači da ćemo očekivanja i iluzije morati da svedemo na neku realnu meru i da se prihvatimo posla....Ti naši pokušaji da se opasuljimo i da uhvatimo radni modus funkcionisaće promenljivo sve do 14-og septembra kada imamo prvo bitnije planetarno dešavanje a to je pun Mesec u znaku Riba. Pošto nam pun Mesec uvek označava kulminaciju pa onda presek i završetak, znajte – do tog datuma još uvek ćemo „lelujati“, pokušavati da se sastavimo, biti čas u plus čas u minus fazi, još uvek će to leto biti prisutno u nama, ali od tog trenutka bez obzira što jesen još uvek nije počela – mi smo zakoračili u nju.

*ALT

Istog tog dana i Merkur i Venera zajedničkim snagama prelaze u znak Vage. Tu će oni koji su ulagali u posao, zdravlje, emocije – početi da ubiru prve prave rezultate.

Još jedan pokazatelj da stvari počinju da kreću unapred jeste direktno kretanje Saturna koje počinje 18-og septembra. Ovo će mnogi osetiti kao olakšanje – do sada ste funkcionisali tako kao da pokušavate da vozite pod ručnom kočnicom – sve je išlo na mišiće i teško i maksimalno komplikovano....Od ovog datuma ta kočnica počinje da popušta, ograde, blokade i barikade se sklanjaju i vreme je da krenemo napred. Od toga šta smo i koliko uložili u vreme retrogradnosti ove planete (u prethodna četiri i po meseca) – zavisiće i kakve će naše nagrade biti.....

23-eg septembra Sunce prelazi u znak Vage. Eto nama jeseni, svidelo nam se to ili baš i ne. Drage Vage, vladavina vašeg znaka počinje – budite ljubazne kao što ste lepe pa gledajte da nam donesete više dobrih okolnosti i situacija a manje problema i teškoća....

U noći između 28-og i 29-og septembra imamo mlad Mesec u znaku Vage. Novi početak. Pa baš lepo. Jeste da će taj novi početak biti malo komplikovan (pa zar ste zaista sumnjali da neće biti baš tako?) jer sve planete iz Vage prave kvadratni aspekt (borba, savladavanje prepreka) sa Saturnom i Plutonom – ali to je ipak NOVI početak za sve nas. Sam ulazak u jesen ne miriše baš toliko loše i obećava da nam se ipak mogu izdešavati i pokrenuti značajne situacije – pa onda neka nam je sa srećom!!!

KOMPLETAN HOROSKOP ZA SEPTEMBAR MOŽETE PROČITATI NA OVOM LINKU

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare