Poznatoj glumici tražili: "Ne pojavljuj se s devojkom ako ti je stalo do karijere"

Glumicu pamtimo po ulozi glavne junakinje poznate Sumrak sage.

Četvrtak, 05.09.2019.

14:49

Izvor: super zena

Poznatoj glumici tražili:
Foto: Gettyimages/Theo Wargo

Podeli:

Prošlo je punih sedam godina od kako je Kristen Stjuart glumila Belu Svon u "Sumrak sagi" i od kako su tinejdžeri širom sveta uživali u romansi nje i Roberta Patinsona, kako na filmskom platnu, tako i van njega.

Javnost je, osim u filmu, uživala i u ljubavnoj priči glavnih glumaca koja se sa filmskog platna preselila u njihov stvarni život. Kristen Stjuart je tek sada, nakon mnogo godina, progovorila o svojoj vezi sa "vampirom", ali i o vezama sa Dilan Mejer i Stelom Maksvel.

Za razliku od priča o ljubavnim vezama, glumica nema problema da o svojoj seksualnosti javno govori.

"Jednostavno želim da uživam u svom životu. Nažalost, u pokušaju da zaštitim svoj privatni život ja sam ga zapravo upropastila. Ali, šta ovo sve znači? Da ne možeš da izađeš sa osobom sa kojom si u vezi? Ne možeš o tome da pričaš u intervjuima? Stalno su me upozoravali da, ukoliko želim da sačuvam karijeru i slavu, moram da pazim na sve, da se ne pojavljujem u javnosti držeći se sa devojkom za ruku. Postoje ljudi u svetu koji te jednostavno ne vole, koji ne vole ako je žena u vezi sa ženom", rekla je Kristen Stjuart.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.