Evo kakav doručak odgovara vašem horoskopskom znaku

Doručak je obrok koji mnogi od nas preskaču, ali da bismo bili zdravi ovu ružnu naviku moramo da promenimo.

Petak, 06.09.2019.

11:06

Izvor: Super žena

Evo kakav doručak odgovara vašem horoskopskom znaku
Foto: Depositphotos/Shebeko

Podeli:

Evo kako bi trebalo da izgleda savršeno jutro i doručak prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan
Ovan svakoga jutra doživi neko iznenađenje. Jedan dan je ovaj horoskopski znak prepun energije, a drugi dan ne može da ustane iz kreveta. Najbolje je da ovan odmah ustane, čim zazvoni budilnik i da odmah napravi lagani trening. Zatim u kupatilo i na kraju dobar doručak, npr. jaja.

Bik
Bik treba ujutro polako da započne dan. Bikovi su strpljivi ljudi, ali ujutro im treba dodatnog strpljenja. Dakle, započnite dan sasvim mirno. Napravite šoljicu kafe i porciju muslija kako biste se napunili energijom. Zatim idite na dugo tuširanje da biste se zaista probudili.

Blizanci
Blizancima jutarnja rutina nije bitna. Da li će duže da spavaju ili ranije da izađu iz kuće – totalno im je svejedno. Prilagodiće se svakoj situaciji. Doduše, ujutro imaju želju za čavrljanjem. Pošto su prilagodljivi nije im bitno da li će doručkovati kod kuće ili napolju. Razgovarajte sa ljudima sa kojima živite ili pozovite najbolju prijateljicu kad nađete vremena.

Rak
Za raka je lagan početak dana idealan i takav treba i doručak da im bude. Takođe važna im je organizacija. Idealno bi bilo da sve pripreme uveče da ujutru ne bi bilo stresa. Ako treba da operete kosu, uradite to dan ranije. Tako ćete olakšati put kroz izlazna vrata.

Lav
Lav je od ranog jutra kreativan. Najbolje bi bilo da navijete budilnik nešto ranije kako biste imali vremena da pozovete prijateljicu, napravite neki obilan doručak, isplanirate veče ili jednostavno da čitate napetu knjigu. Dodatna porcija hormona sreće im je takođe jako važna. Svejedno da li reč o mački ili partneru: malo milovanja ujutro daće im energije za ceo dan.

Devica
Device su vrlo organizovane, gotovo savršeno. Uvek ustaju u isto vreme i njihova jutarnja rutina je tačno određena prema njihovom senzibilitetu, piše Stvar ukusa. Sve mora biti napravljeno u pravo vreme. Zbog toga je najbolje da veče pre napraviš listu zadataka. Svejedno je šta ćeš gore da napišeš: pranje kose, pravljenje doručka ili trčanje – dok god se držiš reda, dobro ćeš započeti dan.

Vaga
Za Vage je važan pravi balans. One žele da uđu u svakodnevicu sa harmonijom i ujednačenošću. Važna im je šoljica kafe i vreme za sebe. Zatim nega lica u kupatilu. Za vreme doručka Vage čitaju najnovije vesti kako bi bile upućene krenule u svakodnevicu.

Škorpija
Škorpije cene rutinu. Da bi im dan dobro započeo, sve se uvek mora da se odvija u isto vreme. Osim toga, Škorpije vole kad dan krene "sportski". Trčanje ili jutarnji trening su odličan jutarnji izbor za ovaj horoskopski znak. Pre ovog sportskog početka vole da popiju ceđeni sok i da pojedu nešto lagano.

Strelac
Strelčevi vole kad jutro počne mirno: prvo meditiraju jednu rundu i iskoriste vreme za sebe. Važno im je da pojedu zdrav obrok. Posle toga Strelci su spremni da se suoče sa spoljnim svetom. Oni vole sve da znaju. Za vreme pranja zuba poslušajte jutarnje vesti i imaćete dovoljno tema za ceo dan.

Jarac
Jarac može da se opusti tek kad su sve stvari na svom mestu. Za njihovu jutarnju rutinu je struktura najvažnija. Treba im vremena kako bi se pobrinuli da sve bude u najboljem redu. Započnite dan tako što ćete pospremiti krevet. Zatim pospremite spavaću sobu i nađite modnu kombinaciju za taj dan. Posle toga napravite sebi šolju kafe i uživajte u jutru.

Vodolija
Vodolije spadaju među najsrećnije znakove kada je reč o ustajanju – odmah se probude i spremne su za akciju. Jutarnja rutina im nije previše bitna. Međutim, za njih je najgore da ostanu da sede kod kuće. Najbolje da odmah izađu iz kuće, odu u kafić ili da se prošetaju. Ovom horoskopskom znaku nije mnogo bitno šta će ujutro pojesti, bitno je da utole glad.

Ribe
Sasvim suprotno od Vodolije, Eibe ne mogu odmah da napuste krevet i prigrle novi dan. Kada napokon ustanu najbolje je da se istuširaju vrućom vodom i opuste. Trebalo bi da odvojite vreme da se oslobodite stresa. Nakon toga sledi zdrav doručak i ceđeni sok.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.