Glumica zgrožena: "Pre bih se opet porađala nego ponovo jela to i prihvatila takav izazov" VIDEO

Glumica se prisetila izazova koji je prihvatila sa suprugom.

Petak, 06.09.2019.

13:13

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Kristen Bel obožava da uživa u zanimljivim ukusima, ali je rekla da će pre opet da se porađa nego li da jede opet takvu čokoladu.

Ona i njen suprud Daks Šepard učestvovali su u "Čokoladnom izazovu" tako što su jeli čokoladu sa zanimljivim dodacima, piše Cheat Sheet. Oni su se odlučili za onu sa crnim biberom koji važi za jedan od najljući na svetu.

"Čokoladni izazov podržali smo zbog Fondacije za rak prostate čiji je ambasador moj suprug. Reako je da će da nam pošalju začinjenu čokoladu koju bismo pojeli. Nešto poput Ledenog izazova, inspirišete ljude da urade nešto i snime zanimljivi video", rekla je glumica.

Bel je kasnije objavila njihov video koji je veoma smešan. Rekla je da je jedenje te čokolade bilo hiljadu puta gore nego što je očekivala.

"Shvatili smo sve ovo tako olako. Kao to je slatko, radimo nešto dobro. Kada bi birala da opet učestvujem u izazovu ili se porađam, izabrala bih porođaj", rekla je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare