Španska lepotica osvojila crveni tepih u Veneciji i bacila u senku starije koleginice FOTO

Crveni tepih na filmskom festivalu u Veneciji ove je godine bio po mnogo čemu drugačiji.

Utorak, 10.09.2019.

13:01

Izvor: Super žena

Španska lepotica osvojila crveni tepih u Veneciji i bacila u senku starije koleginice FOTO
Foto: Gettyimages/Violeta Mangrinan

Podeli:

Ove godine su izostala velika imena, a primat su preuzele manekenke i influenserke koje bez sumnje prednjače kada je u pitanju hrabrost za modne kombinacije. Ipak, uprkos tome, glumačke dive poput Ketrin Denev, Žilijet Binoš i Skarlet Johanson su čak i u klasičnim kreacijama harizmom zasenile najlepše žene sveta.

Svoj trenutak slave tako je dočekala influenserka i blogerka koja je slavu stekla u španskom rijalitiju Violeta Mangrinan (25). Ona se pojavila poslednjeg dana festivala.

*ALT

Na crvenom tepihu lepotica se pojavila u društvu dečka Fabija Koloričija i to u beloj haljini tako dubokog dekoltea da je prava sreća da nešto nije pošlo po zlu i da nije otkrila previše.

Španska lepotica se pojavila u projektu "Una vida de mierda" koji govori o jutjuberu El Sejasu i prati njegovu karijeru od trenutka kad je objavio svoj prvi video-zapis, piše Index.hr.

Mangrinan na Instagramu ima više od 1,1 miliona pratilaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare