Princeza Šarlota ima novi nadimak: "Odgovara njenom karakteru"

Princeza je krenula u školu, a tamo je došla do izražaja njena ličnost i temperament.

Utorak, 10.09.2019.

13:49

Izvor: Super žena

Princeza Šarlota ima novi nadimak:
Foto: Gettyimages/WPA Pool

Podeli:

Obožavaoci britanske kraljevske porodice prošle nedelje ispratili su u školu malenu princezu Šarlotu. Četvorogodišnja princeza je prvi dan u školu došla u pratnji roditelja i starijeg brata Džordža. Preslatka devojčica plenila je pažnju haljinom, frizurom i ponašanjem među ostalom decom. Iako je u školskim klupama tek nekoliko dana, Šarlota se sprijateljila sa klincima, koji je zovu Loti.

Međutim, malena princeza ima još jedan nadimak koji je zaradila u vrtiću. Deca iz vrtića Šarlotu zovu Princeza Ratnica, a prema izjavama upućenih, to odgovara njenom karakteru, jer je vrlo živahno dete. Malena Šarlota, navodno, šefuje i starijem bratu.

Princeza Šarlota Elizabet Dajana rođena je 2015. godine kao drugo dete princa Vilijama i Kejt Midlton, podseća Index.hr. Ušla je u istoriju kao prva britanska princeza koja je zadržala svoju poziciju u redu za presto nakon što joj se rodio mlađi brat Luis, koji je u redu za krunu ostao iza nje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.